Prognoza meteo ANM joi, 18 august 2022. Vreme instabilă în cea mai mare parte a țării. Iată zonele vizate

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 mai 2023, 03:45

Prognoza meteo ANM joi, 18 august 2022

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 18 august 2022. Cum va fi vremea în țară?

Potrivit meteorologilor, vremea se menține călduroasă în unele regiuni ale țării, însă instabilitatea atmosferică își va face apariția în centrul, estul și sud-estul României.

Prognoza meteo ANM joi, 18 august 2022. Cum va fi vremea în țară

Joi, cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări de scurtă durată la munte și în regiunile afectate de ploile torențiale, descărcări electrice, izolat grindină și vijelii. 

Deși vor exista condiții de ploaie, vremea se va menține călduroasă în aproape toată țara. Temperaturile maxime se vor situa între 27 și 38 de grade Celsius, în timp ce minimele vor atinge valori de până la 14 și 24 de grade Celsius.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prognoza meteo ANM marți, 16 august 2022. Mai bine de jumătate de țară este sub cod galben de ploi puternice, grindină și vijelii

Prognoza meteo ANM joi, 18 august 2022. Cum va fi vremea în București

În Capitală, joi, 18 august, vremea va fi călduroasă pe tot parcursul zilei, iar cerul se va menține în general senin.

Șansele de ploaie sunt reduse, vântul va sufla slab și moderat.

Valorile maxime vor fi cuprinse între 32 și 33 de grade Celsius, iar temperaturile minime se vor încadra între 18 și 19 de grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM miercuri, 17 august 2022. Temperaturi în creștere și vreme instabilă în toată țara. Maximele vor urca până la 36 de grade

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?