Prognoza meteo ANM joi, 20 ianuarie 2022. Vremea se încălzește, iar precipitațiile se extind la nivelul întregii țări

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 19 oct 2022, 05:35

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 20 ianuarie 2022

Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea joi, 20 ianuarie 2022. Prognoza meteo ANM actualizată anunță o încălzire a vremii în toată țara.

După mai multe zile geroase, temperaturile vor urca până la 12 grade în cursul zilei de joi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o încălzire a vremii, dar și precipitații la nivelul întregii țări. 

Prognoza meteo ANM joi, 20 ianuarie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Joi, 20 ianuarie 2022, temperaturile vor crește în special în zona de sud și est a țării, în regiunile sudice atingându-se chiar și 12 grade.

Vântul va continua să sufle cu putere în aproape toată țara, iar precipitațiile sub formă de ninsoare și lapoviță își vor face apariția la început în vest, nord-vest și centrul țării, iar apoi se vor extinde la nivelul întregii țări. Vor mai fi zone în care va ninge și se va depune strat nou de zăpadă.

Pentru ziua de joi, meteorologii anunță că temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 12 grade, în timp ce minimele se vor situa între -10 și 0 grade.

Temperaturile vor fi în creștere comparativ cu restul săptămânii, însă, în mare parte, acestea se vor situa în jurul valorilor normale pentru data din calendar.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea primăvara aceasta! Vor fi ninsori ca în mijlocul iernii în luna martie

Vremea în București joi, 20 ianuarie 2022

Ziua de joi, 20 ianuarie 2022, aduce vreme însorită în București, astfel că doar izolat pot să mai apară nori. Atmosfera va fi una plăcută, iar meteorologii anunță că temperaturile vor fi în creștere, maxima fiind cuprinsă între 6 și 10 grade.

După lăsarea serii se vor strânge norii, iar temperatura din termometre va coborî până la 0 grade. 

Vremea în Brașov joi, 20 ianuarie 2022

La Brașov, cerul va fi acoperit de nori și pot să mai apară ninsori slabe în cursul zilei de joi. Temperaturile vor fi în creștere comparativ cu ziua precedentă, astfel că în timpul zilei, maxima va ajunge până la 3 grade.

Noaptea, meteorologii anunță că vor mai fi ninsori slabe. În cursul nopții se va face mai frig, astfel că minima se va situa în jurul valorii de -5 grade.

Vremea în Timișoara joi, 20 ianuarie 2022

Joi, atmosfera va fi închisă la Timișoara. Meteorologii anunță că va mai ninge în timpul zilei, vremea fiind mohorâtă. Maxima din timpul zilei nu va trece de 1 grad.

Noaptea se va face mai frig, astfel că este o anunțată o minimă de -4 grade. Cerul va rămâne acoperit de nori și va mai ninge.

Citeste si: Tsunami în statele insulare din Pacificul de Sud, după erupția unui vulcan subacvatic! Efectele au fost devastatoare!