Prognoza meteo ANM joi, 23 iunie 2022. Regiunile din țară unde sunt anunțate ploi, descărcări electrice și grindină. Ce se va întâmpla cu vremea în orele următoare

Autor: Amalia Georgescu

Prognoza meteo ANM pentru joi, 23 iunie 2022

Sursa: PixaBay, canva.com

Ziua de joi aduce vreme schimbătoare în mai multe zone din țară. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 23 iunie 2022. Ce se întâmplă cu temperaturile și unde vor fi precipitații sub formă de ploaie?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile vor mai scădea în cursul zilei de joi, astfel că vor fi regiuni unde se vor apropia de normalul perioadei. Iată cum va fi vremea în București, dar și restul zonelor țării.

Prognoza meteo ANM joi, 23 iunie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de joi, meteorologii anunță temperaturi care se vor încadra în limitele normale pentru finalul lunii iunie.

Astfel, maximele din timpul zilei vor fi cuprinse între 25 și 31 de grade, în ușoară scădere față de zilele precedente, atunci când vremea a devenit caniculară în mai multe regiuni.

Minimele din timpul nopții de joi spre vineri se vor încadra între 10 și 19 grade, cu valori ceva mai scăzute în depresiuni, acolo unde se vor înregistra temperaturi de 4 grade. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a precizat că vremea va fi în general frumoasă în cursul zilei de joi, însă în regiunile sud-vestice și izolat în rest pot să mai apară manifestări ale instabilității atmosferice, mai exact ploi, descărcări electrice, grindină și vijelii. Șanse de precipitații vor fi și în centrul și sudul țării.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vântul va sufla slab până la moderat și va mai prezenta unele intensificări în zona de est a țării.

Citeste si: Cum va fi vara anului 2022 în România. Ce temperaturi se vor înregistra în București

Vremea în București joi, 23 iunie 2022

În București, temperaturile vor mai scădea în cursul zilei de joi, astfel că se vor apropia de normalul perioadei.

În jurul prânzului se vor înregistra 28 de grade, iar în timpul nopții, minimele vor fi cuprinse între 15 și 17 grade. Pe timpul zilei vor mai fi înnorări și trecător vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea în Brașov joi, 23 iunie 2022

La Brașov, meteorologii anunță o temperatură maximă de 24 de grade în timpul zilei, un cer mai mult senin și soare.

Noaptea, cerul va fi parțial noros, însă nu vor fi condiții de precipitații, iar minima se va situa în jurul valorii de 13 grade.

Vremea în Constanța joi, 23 iunie 2022

La malul mării, ziua de joi aduce vreme bună, cu nori și soare, dar și o temperatură maximă de 27 de grade. Atmosfera va fi plăcută și după lăsarea serii, atunci când se va înregistra o minimă de 19 grade, iar cerul va fi parțial noros. 

Citeste si: Specialiștii în meteorologie au făcut un anunț sumbru! Anul 2022 va fi unul dintre cei mai călduroși ani din istorie