Prognoza meteo ANM joi, 27 octombrie 2022. Vreme mai caldă decât ar fi normal pentru acest moment al anului. Ce temperatură se va atinge în Capitală

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 27 octombrie 2022

Sursa: pixabay, canva.com

În cursul zilei de joi, 27 octombrie 2022, meteorologii anunță că vremea va fi frumoasă și caldă, temperaturile fiind mai ridicate decât ar fi normal pentru acest moment an anului. Cum arată prognoza meteo ANM pentru ziua de joi?

Deși este finalul lunii octombrie, meteorologii anunță temperaturi ridicate, acestea situându-se peste valorile normale pentru data din calendar. Vremea va fi frumoasă și caldă la nivelul întregii țări joi, 27 octombrie 2022.

Prognoza meteo ANM joi, 27 octombrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

În cursul zilei de joi se anunță vreme caldă în cea mai mare parte a țării, maximele fiind peste normalul perioadei.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 23 de grade, în timp ce minimele se vor încadra între -1 și 11 grade.

Meteorologii spun că ziua de joi aduce vreme frumoasă în toate regiunile țării, un cer variabil și o atmosferă plăcută. Nu vor fi condiții de ploaie, iar în centrul țării, dar și în estul și nordul teritoriului vor mai nori joși și condiții de ceață, în special în primele ore ale dimineții și după lăsarea serii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vântul va sufla slab și moderat în timpul zilei de joi și doar în regiunile montane înalte mai poate prezenta intensificări de scurtă durată.

Citeste si: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România. Temperaturi de vară în pragul iernii. Meteorologii au făcut anunțul

Vremea în București joi, 27 octombrie 2022

Ziua de joi aduce vreme frumoasă în Capitală și temperaturi destul de ridicate pentru finalul lunii octombrie. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, iar soarele își va face simțită prezența.

Vântul va sufla slab până la moderat, iar în timpul zilei se va atinge o maximă de 21-22 de grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, iar minima va fi cuprinsă între 6 și 8 grade.

Vremea în Brașov joi, 27 octombrie 2022

Pentru ziua de joi, meteorologii anunță vreme frumoasă și la Brașov. Cerul va fi parțial noros și se va înregistra o maximă de 17 grade.

Noaptea, cerul va fi senin, vântul va sufla slab până la moderat, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Vremea în Constanța joi, 27 octombrie 2022

Vremea continuă să fie frumoasă și caldă și la malul mării, astfel că meteorologii anunță soare și un cer mai mult senin, dar și o maximă de 19 grade. Atmosfera va fi plăcută și după lăsarea serii, cerul va fi senin, iar minima va fi de 10 grade.

Citeste si: Planeta este în pericol de încălzire globală! Secretarul general al ONU: „Mergem cu ochii închişi spre o catastrofă climatică”