Prognoza meteo ANM joi, 29 septembrie 2022. Vremea va deveni mai caldă decât normalul perioadei. Maximele vor depăși 30 de grade

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 29 septembrie 2022

Sursa: unsplash

După ce mai multe zile vremea a fost deosebit de rece în toată țara, temperaturile vor crește din nou în cursul zilei de joi. Iată prognoza meteo ANM pentru 29 septembrie 2022.

Meteorologii vin cu vești bune pentru ziua de joi, 29 septembrie 2022. Se anunță vreme bună la nivelul întregii țări și temperaturi în creștere, astfel că vor fi regiuni unde va fi mai cald decât ar fi normal pentru acest moment al anului, maximele trecând de 30 de grade. 

Prognoza meteo ANM joi, 29 septembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că începând de joi vremea se va încălzi și va deveni mai caldă decât ar fi normal pentru finalul lunii septembrie. Cele mai mari temperaturi se vor înregistra în partea de sud-est a țării. La nivelul întregii țări, maximele vor fi cuprinse între 19 și 31 de grade, în timp ce minimele se vor încadra între 6 și 16 grade. 

Pe timpul zilei, vremea va fi frumoasă în mai toată țara, însă după amiaza și noaptea vor mai fi înnorări temporare în nord-vestul țării, dar și la munte. În aceste regiuni, dar și în centrul țării vor fi ploi și descărcări electrice, vântul va sufla slab și moderat, iar la altitudini mari va mai prezenta unele intensificări. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dimineața și noaptea, pe arii restrânse vor mai fi condiții de ceață.

Citeste si: Avertisment de caniculă pentru anul 2050, valabil încă din această săptămână! Un val de „căldură roșie” ar urma să lovească Europa

Vremea în București joi, 29 septembrie 2022

În București, vremea va fi frumoasă și foarte caldă în cursul zilei de joi, astfel că maximele vor fi cuprinse între 28 și 30 de grade.

Soarele va străluci cu putere, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Minimele din timpul nopții vor fi cuprinse între 11 și 14 grade. 

Vremea în Brașov joi, 29 septembrie 2022

La Brașov, meteorologii anunță vreme frumoasă joi, cu nori și soare, dar și o temperatură în creștere. Astfel, maxima va atinge 22 de grade în timpul zilei.

Noaptea, cerul va fi mai mult senin, iar minima nu va trece de 10 grade. Atmosfera va fi plăcută, iar vântul va sufla slab până la moderat. 

Vremea în Constanța joi, 29 septembrie 2022

Ziua de joi aduce vreme frumoasă și la malul mării, cu mult soare și o maximă de 26 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Noaptea, minima va coborî până la 18 grade, iar cerul va rămâne senin. 

Citeste si: Epuizarea termică. Ce este, când apare și cum să te protejezi de „răul de căldură”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.