Prognoza meteo ANM joi, 3 martie 2022. Vreme închisă și precipitații sub formă de ninsoare. Cum va fi vremea în București

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 02 dec 2022, 07:35

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 3 martie 2022

Sursa: unsplash

Conform informațiiloe venite din partea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vremea va continua să fie mohorâtă la nivelul întregii țări. Iată unde va mai ninge și ce temperaturi se vor înregistra.

Prognoza meteo anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru ziua de joi, 3 martie 2022, anunță vreme urâtă, ninsori slabe și intensificări ale vântului. A treia zi de primăvară va aduce vreme închisă la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM joi, 3 martie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Primăvara a început cu vreme rece și precipitații sub formă de ninsoare, iar meteorologii anunță că vremea se va menține mohorâtă și în zilele ce urmează.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 3 martie 2022, anunță că, în regiunile montane, local vor mai fi ninsori, la fel și în centrul, nord-estul țării. În restul regiunilor, izolat vor mai fi ploi, însă cantitățile de apă nu vor fi însemnate.

Vântul va mai prezenta intensificări în special în zonele înalte de munte, dar și în estul și sud-vestul teritoriului.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În cea de-a treia zi de primăvară, meteorologii anunță temperaturi maxime cuprinse între 1 și 10 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -6 și 0 grade. 

Citeste si: Se întoarce vremea rea! Unde se anunţă ninsori viscolite şi în ce zone lovesc ploile

Vremea în București joi, 3 martie 2022

În București, vremea va continua să fie închisă joi, 3 martie 2022. Este anunțat un cer variabil, însă pe parcursul zilei nu vor mai fi precipitații. Vântul va sufla slab și moderat, iar după lăsarea serii cerul va fi parțial spre predominant noros. În ceea ce privește regimul termic, maximele se vor încadra între 6 și 8 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -4 și -1 grad.

Vremea în Brașov joi, 3 martie 2022

Meteorologii anunță că la Brașov va mai continua să ningă în cursul zilei de joi, însă nu va fi vorba despre precipitații însemnate din punct de vedere cantitativ. Cerul va fi noros, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade. În timpul nopții, cerul va fi parțial spre predominant noros și se va face ceva mai frig, astfel că se va înregistra o minimă de -4 grade. 

Vremea în Timișoara joi, 3 martie 2022

Pentru Timișoara, meteorologii anunță o zi de joi însorită, vremea fiind în general frumoasă. Nori se vor risipi, iar soarele își va face apariția pe cer, temperatura maximă situându-se în jurul valorii de 8 grade.

Noaptea, cerul va fi predominant noros, dar nu vor fi precipitații. Minima din termometre va coborî până la -3 grade.

Citeste si: Prognoza meteo aprilie 2022. Primăvara continuă să arate ca iarna! Cum va fi vremea în a doua lună a primăverii