Prognoza meteo ANM joi, 31 martie 2022. Ploi și descărcări electrice, în special după prânz. Temperaturile rămân ridicate pentru data din calendar

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 30 dec 2022, 11:15

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 31 martie 2022

Sursa: canva.com

Prognoza meteo ANM pentru joi, 31 martie 2022, anunță ploi în partea de vest a țării. Iată ce se întâmplă cu vremea în restul țării și ce temperaturi maxime se vor înregistra.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea se schimbă radical începând de joi, 31 martie 2022. Ultima zi a lunii martie aduce vreme schimbătoare, ploi, descărcări electrice, însă temperaturile se vor situa în continuare peste limitele normale pentru acest moment al anului.

Prognoza meteo ANM joi, 31 martie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

După ce în prima jumătate a săptămânii vremea a fost în general frumoasă la nivelul întregii țări, începând de joi, meteorologii anunță ploi în mai multe regiuni.

În partea de vest a teritoriului vor fi înnorări accentuate, iar după prânz va ploua pe arii extinse, cantitățile de apă fiind însemnate în aceste regiuni. În restul țării, cerul va fi mai mult variabil și doar pe arii restrânse vor mai fi ploi, acestea fiind slabe din punct de vedere cantitativ. Meteorologii anunță că joi, 31 martie 2022, ploile vor avea caracter de aversă și pot să apară descărcări electrice.
Vântul va sufla slab și moderat, iar pe crestele montane va mai prezenta unele intensificări, suflând cu viteze cuprinse între 80 și 90 km/h.

Joi, 31 martie 2022, va ploua și în zonele de munte, vremea fiind în general închisă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși vremea va fi mohorâtă, meteorologii anunță în continuare temperaturi foarte ridicate, astfel că maximele vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, în timp ce minimele se vor situa între 5 și 13 grade. În partea de sud și sud-est a țării, vremea va fi deosebit de caldă pentru data din calendar.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă

Vremea în București joi, 31 martie 2022

La București, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar, astfel că maxima din termometre se va situa în jurul valorii de 24 de grade. Meteorologii anunță o zi de joi cu nori și soare, atmosfera fiind una plăcută. În timpul nopții de joi spre vineri, cerul va fi mai mult noros și este anunțată o temperatură minimă 14 grade. 

Vremea în Brașov joi, 31 martie 2022

Joi, vremea se schimbă radical la Brașov. Pe parcursul zilei sunt anunțate ploi și o vreme închisă, dar cu temperaturi mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Astfel, în ultima zi din luna martie, meteorologii anunță la Brașov o maximă de 17 grade. Ploile se vor opri în timpul nopții și se va însenina, iar temperatura nu va coborî foarte mult, astfel că este anunțată o minimă de 10 grade.

Vremea în Constanța joi, 31 martie 2022

La mare, vremea va fi frumoasă în cursul zilei de joi, cu nori și soare. Maxima va urca până la 19 grade, iar vântul va mai prezenta unele intensificări. Noaptea se vor strânge norii, însă nu va ploua, iar minima din termometre se va situa în jurul valorii de 14 grade.

Citeste si: Cum va fi vara anului 2022 în România. Ce temperaturi se vor înregistra în București