Prognoza meteo ANM joi, 6 iulie 2023. Vremea va fi caniculară în partea de sud a țării. După-amiaza se vor semnala furtuni în anumite zone

Autor: Cristina Mocanu

Vremea va fi caniculară în partea de sud a țării. După-amiaza se vor semnala furtuni în anumite zone

Sursa: pexels.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru joi, 6 iulie 2023.

Potrivit ANM, joi, 6 iulie 2023, vremea va fi caniculară și se vor semnala furtuni spre seară în anumite regiuni.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 6 iulie 2023

Joi, 6 iulie 2023, vremea va fi instabilă în mai multe regiuni din țară, unde se vor semnala ploi urmate de furtuni, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină local.

De asemenea, în partea de sud a țării vremea va fi caniculară. Valorile maxime ale zilei se vor situa între 24 și 36 de grade Celsius, iar cele minime între 14 și 21 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 6 iulie 2023. Vremea în București

În Capitală, vremea va fi caniculară, cu șanse de ploaie spre seară, iar indicele UV va fi de 9 din 11.

Temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă de 21 de grade Celsius. Pe timpul nopții este posibil să apară intensificări ale vântului și descărcări electrice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Prognoza meteo ANM miercuri, 5 iulie 2023: Vremea va fi schimbătoare, iar seara sunt șanse să apară furtuni puternice în anumite regiuni

Prognoza meteo ANM joi, 6 iulie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi în mare parte senin, indicele UV va fi de 9 din 11, iar vremea va fi caniculară. Temperatura maximă va fi de 30 de grade la umbră, iar cea minimă de 23 de grade.

Temperatura apei va fi de 24 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 6 iulie 2023. Vremea în Brașov

La munte vremea va fi instabilă, cu precipitații pe tot parcursul zilei, iar indicele UV va fi de 7 din 11. Vântul va sufla variabil, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 6 iulie 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi în mare parte senin, cu șanse reduse de ploaie, vântul va sufla cu 15 km/h, iar indicele UV va fi de 8 din 11.  Temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius la umbră, iar cea minimă de 22 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 6 iulie 2023. Vremea în Oradea

În Oradea va fi cald, dar se vor semnala furtuni cu descărcări electrice și local grindină.

Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 6 iulie 2023. Vremea în Iași

Și în Iași vremea va fi instabilă, va ploua și se vor semnala furtuni, mai ales în partea a doua a zilei. Vântul va sufla cu 15 km/h, indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 20 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 6 iulie 2023. Vremea în Craiova

Vremea va fi caniculară în Craiova, dar sunt șanse să plouă, mai ales după-amiaza, când vor fi și intensificări ale vântului și descărcări electrice. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius.

Citește și: Vremea la mare în iulie 2023: Ce temperatura are apa mării?

Prognoza meteo ANM joi, 6 iulie 2023. Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Iași va fi instabilă, cu ploi urmate de furtuni. Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.