Prognoza meteo ANM joi, 9 februarie 2023. Vremea începe să se încălzească ușor în perioada următoare, dar pe timpul nopții apare înghețul

Autor: Cristina Mocanu

Potrivit ANM, joi 9 februarie, vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 9 februarie 2023.

Potrivit ANM, joi, 9 februarie, deși în țară va ninge izolat, vremea va începe ușor să se încălzească, iar în unele regiuni temperaturile vor reveni la normal pentru această perioadă

Prognoza meteo ANM joi, 9 februarie 2023.

Vremea în țară joi, 9 februarie, 2023

Potrivit ANM, joi 9 februarie, vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării, geroasă dimineața și seara în special în zona de Nord.

Temperaturile maxime se vor încadra între -4 și 5 grade Celsius, iar cele minime între -18 și – 5 grade Celsius, mai mici fiind în depresiuni.

Citește și: Când vine primăvara? Prognoza meteo pentru perioada următoare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM joi, 9 februarie 2023. Vremea în București

Joi, în București se anunță o vreme destul de rece. Cerul va fi în mare parte însorit, iar vântul va fi variabil și va sufla cu o viteză de până la 9 km/h. Temperatura maximă va fi de 1 grade Celsius, iar cea minimă de – 8 grade Celsius pe perioada nopții. De asemenea, pe timpul nopții este așteptat să apară înghețul.

Prognoza meteo ANM joi, 9 februarie 2023. Vremea în Constanța

În Constanța va fi parțial înnorat, iar frigul se va resimți pe întreaga durată a zilei. Vântul va sufla cu o vitează de până la 15 km/h, iar termometrul va înregistra o maximă de 0 grade Celsius. Pe parcursul nopții este așteptat înghețul, vântul va sufla ușor dinspre Nord-Vest, iar temperatura minimă va fi de – grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 9 februarie 2023. Vremea în Brașov

În Brașov, joi, va fi în mare parte senin cu o maximă care nu va depăși -3 grade Celsius, iar pe timpul nopții cerul va fi senin și este posibil să apară înghețul. Temperatura minimă va atinge pragul de -17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 9 februarie 2023. Vremea în Focșani

Joi 9 februarie, în Focșani cerul va fi însorit cu șanse minime de precipitații. Vântul va sufla cu o putere de 15 km/h, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade Celsius. Pe timpul nopții, vântul va sufla variabil, apar șanse de îngheț, iar temperatura minimă va fi de -12 grade Celsius.

Citește și: Prognoză meteo ANM miercuri, 8 februarie 2023. Vremea rămâne instabilă, iar în unele zone se vor înregistra temperaturi de până la -20 de grade Celsius

Prognoza meteo ANM joi, 9 februarie 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi în mare parte senin, cu o temperatură maximă de 3 grade Celsius. Este posibil să se instaleze gerul pe parcursul zilei, mai ales spre seară. Noaptea cerul va fi senin și se vor înregistra temperaturi de -8 grade Celsius. Vântul va sufla dinspre ESE cu o viteză de 9 km/h.

Prognoza meteo ANM joi, 9 februarie 2023. Vremea în Iași

În Iași cerul va fi parțial noros, cu șanse reduse de precipitații și o maximă de – 2 grade Celsius. Spre seară este posibil să apară înghețul, iar temperatura minimă va fi de – 12 grade Celsius. Vântul este variabil și va sufla cu o viteză de până la 8 km/ h dinspre SSE.