Prognoza meteo ANM joi, 9 martie 2023. Vremea continuă să crească și va ploua local

Autor: Cristina Mocanu

Presiunea atmosferică la nivelul solului se va menține scăzută.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 9 martie 2023.

Potrivit ANM, joi, 9 martie 2023, va fi mai cald în această perioadă, iar local vor fi precipitații sub formă de ploaie.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 9 martie 2023

Presiunea atmosferică la nivelul solului se va menține scăzută. Vremea va continua să se încălzească și va ploua local, mai ales în zona de munte și izolat va apărea ceața.

Cerul va avea înnorări temporare și va ploua în Vestul și centrul țării, iar spre seara și în Sud-Vest. Ploile vor avea și caracter de averse, trecător vor fi descărcări electrice, iar în banat și în Sudul Crișanei, precum și în zonele de munte se vor acumula cantități de apă de peste 15-20 de litri pe metrul pătrat. Vântul va avea unele intensificări la munte, în general cu viteze de 60-70 de km/h.
Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 22 de grade Celsius, iar cele minime între 2 și 10 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM miercuri, 8 martie 2023. Vremea va fi extrem de caldă de Ziua Femeii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM joi, 9 martie 2023. Vremea în București

În București cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi parțial înnorat cu șanse mici de ploaie, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 9 martie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius. Noaptea cerul va fi înnorat, vântul va sufla cu o viteză de până la 6 km/h, iar temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 9 martie 2023. Vremea în Brașov

În Brașov sunt șanse de ploaie, mai ales în partea a doua a zilei.

Vântul va sufla cu 12 km/ dinspre SSV, temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 9 martie 2023. Vremea în Focșani

După-amiază cerul se va înnora și sunt șanse de precipitații sub formă de ploaie. Vântul va sufla cu 25 de km la oră, temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 6 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM marți, 7 martie 2023. Vremea va fi instabilă, iar în unele zone sunt șanse să apară precipitații sub formă de ploaie

Prognoza meteo ANM joi, 9 martie 2023. Vremea în Oradea

V-a ploua ușor pe parcursul zilei, vântul va sufla cu 30 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius. Pe timpul nopții vor fi averse ușoare, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 9 martie 2023. Vremea în Iași

Cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla cu 25 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius. Pe timpul nopții cerul se va însenina, iar temperatura minimă va fi de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM joi, 9 martie 2023. Vremea în Craiova

Cerul va fi înnorat și va ploua ușor pe parcursul zilei. Vântul va sufla cu 25 de km/h și temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 6 grade Celsius.