Prognoza meteo ANM luni, 11 iulie 2022. Vremea va fi mai răcoroasă în majoritatea zonelor țării! Iată unde va continua să plouă și care vor fi temperaturile maxime în prima zi a săptămânii!

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 iul 2022, 20:59

Prima zi a săptămânii aduce vreme mai răcoroasă la nivelul întregii țări. Iată unde se vor înregistra averse dar și ce temperaturi maxime se vor înregistra.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza meteo pentru ziua de luni, 11 iulie 2022. Astfel, în prima zi a săptămânii, vremea va fi mai răcoroasă față de media normală a acestei perioade la care ne află, în mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa între 19 și 29 de grade Celsius, iar cele minime între 5-6 grade Celsius în depresiunile Carpaților Orientali și 18-20 grade pe litoral.

Prognoza meteo ANM luni, 11 iulie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

În prima zi a săptămânii, ANM a anunțat o vreme mai capricioasă și ușor mai răcoroasă decât ziua precedentă în majoritatea regiunilor țării. În nordul, nord-estul și centrul țării, dar și în zonele de munte, cerul va prezența înnorări accentuate temporar, pe durata zilei și vor există și șanse de ploaie și descărcări electrice.

Iar in zonele de sud, sud-est și est, temperaturile pe parcursul zilei vor fi apropiate de cele normale ale acestei perioade, urcând până în jurul valorii de 29 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare și posibile averse de scurtă durata.

Citeste si: Prognoza meteo ANM duminică, 10 iulie 2022. Vremea va fi instabilă în aproape toată țara! Iată unde se vor semnala averse cu descărcări electrice și vijelii!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vremea în București luni, 11 iulie 2022

În Capitală, luni, vremea va fi frumoasă în mare parte a zilei, însă mai răcoroasă dimineața si seară. Cerul va fi variabil și va prezența înnorări temporare mai ales după-amiază, dar posibilitatea apariției averselor va fi slabă. Vântul va suflă slab și moderat.

Temperatura maximă nu va urcă mai mult de 28 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 14-15 grade, ușor mai coborâtă, până la 11 grade, în zona preorășenească.

Citeste si: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 9 iulie 2022. Vreme schimbătoare, averse și descărcări electrice. Ce temperaturi se vor înregistra

Vremea în Constanța luni, 11 iulie 2022

Luni, 11 iulie 2022, pe litoral se anunță vreme însorita, cu înnorări trecătoare pe parcursul zilei, însa va fi prielnica pentru a face plaja. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade Celsius, iar cea minima va cobora pana la 18 grade Celsius.

Vremea în Brașov luni, 11 iulie 2022

În Brașov, vremea instabilă și capricioasă din weekend se va menține la el și în prima zi a săptămânii, când sunt din nou așteptate averse și furtuni în majoritatea zonelor montane. Temperatura maximă va urcă până la 21 de grade Celsius, iar cea minimă va coborî până la 9 grade Celsius.