Prognoza meteo ANM luni, 13 iunie 2022. Meteorologii anunță temperaturi maxime de până la 32 de grade Celsius! Iată zonele unde va mai continuă să plouă!

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 iun 2022, 20:32

Prognoza meteo ANM pentru luni, 13 iunie 2022

Sursa: PixaBay

Meteorologii au emis prognoza pentru luni, 13 iunie 2022. Iată unde va fi vreme călduroasă și unde vor mai persistă ploile de vara!

Pentru prima zi a săptămânii, 13 iunie 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea se va încălzi din nou în unele regiuni ale țării, unde ploile nu-și vor mai face prezența, însă pe alocuri se vor mai semnala averse cu caracter torențial. Temperaturile maxime vor urcă până în jurul valorii de 32 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM duminică, 13 iunie 2022. Iată cum va fi vremea în întreaga ţară?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță pentru luni, 13 iunie 2022, o vreme predominant instabilă în majoritatea regiunilor țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales în a două parte a zilei. Pe alocuri va plouă, iar vântul va suflă slab și moderat.

Temperaturile minime se vor situa între 10 grade în depresiunile intramontane şi 22 de grade pe litoral, iar temperaturile maxime se vor situa între 26 și 32 de grade Celsius.

În zonele montane aversele își vor face apariția mai ales după-amiază și seară. În regiunea Munteniei, temperaturile maxime vor ajunge până în jurul valorii de 31 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 14 și 19 grade.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prognoza meteo ANM duminică, 12 iunie 2022. Meteorologii au emis o atenționare Cod Galben de ploi torențiale, vijelii și grindină în toată țara! Când vom reveni la temperaturi toride!

Vremea în București luni, 13 iunie 2022

În București se vor înregistra temperaturi maxime de până la 30 de grade Celsius. În a două parte a zilei vor există șanse de ploi și descărcări electrice. Iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 18 grade Celsius.

Vremea în Brașov luni 13 iunie 2022

Pentru zona Brașovului, meteorologii au anunțat că luni, temperaturile maxime vor urcă până în jurul valorii de 26 grade Celsius, însă se vor semna și ploi torențiale mai ales în a două parte a zilei, când

vântul va prezența și intensificări cu aspect de vijelie. Temperatura minimă va cobora până în jurul valorii de 15 grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 iunie 2022. România este sub cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină