Prognoza meteo ANM luni, 15 august 2022. Vremea se schimba radical! Meteorologii au emis o atenționare Cod Galben de ploi torențiale, vijelii și grindină! Iată regiunile vizate!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 aug 2022, 19:22

Prognoza meteo ANM pentru ziua de luni, 15 august 2022

Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme instabila în acest inceput de săptămână. Iată prognoza meteo ANM pentru luni, 15 august 2022.

Vremea va deveni instabilă în orele următoare, astfel că ANM a emis o avertizare Cod Galben de ploi torențiale, vijelii și grindină. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de luni, 15 august 2022. Care sunt regiunile vizate.

Prognoza meteo ANM luni, 15 august 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări? Meteorologii au emis o atenționare Cod Galben

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru ziua de luni, 15 august 2022.

După o lungă perioada cu temperaturi mult peste limitele normale, meteorologii anunță că vremea va deveni instabilă în majoritatea regiunilor țării. În cursul zilei de luni, 15 august 2022, sunt anunțate ploi însemnate cantitativ, descărcări electrice și vijelii, mai multe județe fiind sub atenționarea Cod Galben vreme severă. Iată ce se întâmplă cu temperaturile la nivelul întregii țări.

Citeste si: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 13 august 2022. Vreme instabilă în majoritatea regiunilor. Meteorologii anunță ploi, descărcări electrice și grindină

Codul galben de ploi este valabil în intervalul 14 august, ora 12:00 – 15 august, ora 22:00. Meteorologii anunță că vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi însemnate cantitativ. Pe 15 august în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona continentală a Dobrogei, local în Transilvania și Maramureș vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată și se vor semnala ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 25-40 l/mp și pe arii restrânse 50-70 l/mp.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prognoza meteo ANM vineri, 12 august 2022. Cum va fi vremea. Ce anunță meteorologii

În ceea ce privește regimul termic, valorile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 21 de grade Celsius.

În zonele montane vor fi ploile torențiale, pe arii restrânse se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și pe alocuri vor fi condiții de grindină. La malul marii, vremea va fi instabilă în prima zi a săptămânii. Cerul va prezența înnorări accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de vânt, iar valorile termice vor fi în scădere, însă temperatura apei mării se va menține între 23 și 26 de grade Celsius.

Vremea în București luni, 15 august 2022

În Capitală, cerul va prezența înnorări pe parcursul zilei de luni, când vor fi și perioade cu ploi torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 27-28 de grade Celsius, iar cea minimă de 16-18 grade Celsius.

Vremea în Brașov luni, 15 august 2022

În Brașov, temperaturile vor fi în scădere la începutul săptămânii, astfel că luni se va atinge o maximă de 24 de grade Celsius.

Vremea va fi instabilă, iar ziua pot să mai apară furtuni cu ploi torențiale și descărcări electrice, iar temperatura minimă va cobora până la 14 grade Celsius.

Vremea în Constanța luni, 15 august 2022

Vremea va fi instabilă și în Constanța, unde maximă zilei va fi de 28 de grade Celsius și se vor semnala și posibile averse torențiale, descărcări electrice, și chiar vijelii pe alocuri. Însă apă mării se va menține destul de caldă, cu valori cuprinse între 23-26 de grade Celsius.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?