Prognoza meteo ANM luni, 17 iulie 2023. Temperaturi mai ridicate față de cele normale

Author: Bianca Vidoi

Temperaturi mai ridicate față de cele normale

Sursa: Pexels.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 17 iulie 2023.

Potrivit ANM, luni, 17 iulie 2023, temperaturile vor fi mai ridicate față de cele specifice acestei perioadei a anului.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de luni, 17 iulie 2023

La început de săptămână, 17 iulie 2023, temperaturile se vor resimți mai ridicate față de cele specifice pentru această perioadă a anului, pe întreg teritoriul României, în special în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi excedentar în zonele nordice, nord-estice și centrale, dar și deficitar în cele sud-vestice.

Nu sunt așteptate precipitații, cerul va fi senin pe parcursul întregii zile, iar temperaturile maxime vor fi de până la 38 de grade Celsius, în timp ce valorile minime vor ajunge la 20 de grade Celsius.

Citește și: Ce șanse sunt ca tornadele să apară în România. Fenomenele neobișnuite ar putea fi prezente pe teritoriul țării

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prognoza meteo ANM luni, 17 iulie 2023. Vremea în București

În Capitală cerul va fi însorit,  soarele va fi foarte arzător, iar maxima zilei va fi de 38 de grade Celsius. Vântul va sufla cu până la 19 km/h, iar pe parcursul nopții, temperatura minimă va fi de 20 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM luni, 17 iulie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi fără nori în Constanța, vântul va sufla cu 19 km/h, iar pe parcursul zilei nu sunt așteptate precipitații. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM luni, 17 iulie 2023. Vremea în Brașov

Cerul va fi în mare parte însorit și sunt nu sunt așteptate furtuni și averse de ploaie, vântul va sufla variabil dinspre VNV.

Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM luni, 17 iulie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani cerul va fi fără nori, vântul va sufla cu 9 km/h, iar temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius. Pe timpul nopții sunt șanse mici de precipitații, vântul va sufla mai tare, cu până la 17 km/h, iar temperatura minimă va fi de 19 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM luni, 17 iulie 2023. Vremea în Oradea

Cerul va fi predominant însorit în Oradea, iar temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius. Pe parcursul zilei nu sunt șanse mari de precipitații și furtuni. Noaptea se vor înregistra 21 de grade Celsius, iar cerul va începe să fie predominant noros și sunt așteptate averse de ploaie și furtuni.

Prognoza meteo ANM luni, 17 iulie 2023. Vremea în Iași

Soarele nu va sta departe nici de Iași, vântul va sufla cu 9 km/h, temperatura maximă ajungând la 36 de grade Celsius. Noaptea se vor înregistra 19 grade Celsius, iar cerul va fi predominant înnorat. 

Citește și: Prognoza meteo ANM duminică, 16 iulie 2023. Valul de căldură se va intensifica în mare parte a țării

Prognoza meteo ANM luni, 17 iulie 2023. Vremea în Craiova

Temperatura este mai ridicată pentru această perioadă a anului și nu sunt așteptate furtuni și averse de ploaie, temperatura maximă ajungând la 37 de grade Celsius. Pe timpul nopții vântul va sufla cu 19 km/h, iar temperatura minimă va fi de 22 de grade Celsius.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?