Prognoza meteo ANM luni, 20 decembrie 2021. La munte va continua să ningă viscolit! Temperaturile vor fi din ce în ce mai scăzute în toată țară!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 dec 2021, 20:45
La munte va mai ninge la inceputul saptamanii
Sursa: pexels.com

ANM a anunțat vreme în răcire la început de săptămâna. Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 decembrie 2021, sunt anunțate ninsori la munte.

În prima zi a săptămânii, cerul va fi mai mult predominant înnorat în aproape toată țară. ANM a emis și o avertizare meteo cod galben de ninsori viscolite, valabil până luni la ora 10:00, în Carpații Meridionali și de Curbură.

Prognoza meteo ANM luni, 20 decembrie 2021. Cum va fi vremea în principalele regiuni ale României!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că se vor semnala precipitații, sub formă de ninsoare la munte, moderate cantitativ în general, predominant ninsoare în Maramureş şi în Transilvania şi mai ales sub formă de ploaie

şi lapoviță în Banat, Crişana, Moldova, Dobrogea şi pe suprafețe mai mici în rest. De asemenea, vor fi condiții de depunere a poleiului pe anumite arii. Vântul va suflă slab şi moderat, mai ales în zona înaltă a Carpaților Meridionali şi Orientali, unde rafalele vor depăşi 85...95 km/h unde va viscoli zăpadă, iar vizibilitatea va fi redusă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -4 şi 4 grade. În zonele joase de relief se va semnala ceață.

Vremea în București luni, 20 decembrie 2021

În București, vremea va fi în general rece. Cerul va fi înnorat mai ales în prima parte a zilei. Vântul va suflă slab şi moderat. Temperatura maximă va fi între 6 și 7 grade, iar cea minimă se va situa între -4 și -2 grade. Dimineaţa se va semnala ceață.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cum va fi vremea de Crăciun 2021. Locurile din țară unde va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru finalul lunii decembrie

Vremea în Brașov 20 decembrie 2021

La Brașov vremea vor predomină ninsorile. Va fi în vigoare și un cod galben de viscol până la ora 10:00. În cursul zilei de luni va mai continuă să ningă sporadic, iar temperatura maximă nu va trece ce 1 grad.

Noaptea, cerul va fi înnorat și va mai fulgui, iar minima se va situa în jurul valorii de -5 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM duminică, 19 decembrie 2021. Vremea se va răci în aproape toată țara. Vânt puternic și ninsori viscolite în zonele montane!