Prognoza meteo ANM luni, 22 noiembrie 2021. Ce temperaturi se vor înregistra în România

Autor: Diana Tilă

Prognoza meteo ANM luni, 22 noiembrie 2021.

Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru luni, 22 noiembrie 2021.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță  vreme caldă aproape în toată România.  Ce temperaturi se vor înregistra în țara noastră?

Citeste si: Prognoza meteo ANM duminică, 21 noiembrie 2021: Vremea se schimbă radical! Ce temperaturi vor fi

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud-est. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud și sud-est vremea va fi caldă pentru ultima decadă a lunii noiembrie.

Pe parcursul zilei cerul va fi variabil în sud-estul teritoriului și în zonele montane și submontane, iar în rest, îndeosebi în prima parte a zilei, local va fi ceață sau nori de nivel jos. Noaptea, treptat, nebulozitatea se va extinde și temporar va ploua în general slab, în regiunile sud-vestice, centrale și nord-estice și pe arii mai restrânse în rest. În Carpații Orientali și pe crestele Carpaților Meridionali, dar posibil și în zona deluroasă din nordul Moldovei și în estul Transilvaniei se vor semnala precipitații mixte.
Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului în estul țării și în extremitatea de vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 și 15 grade, iar cele minime între -1 și 7 grade."
, au transmis meteorologii.

Prognoza meteo ANM 22 noiembrie 2021: Vremea în București

Luni, 22 noiembrie, vremea se va menține caldă în Capitală.

De-a lugul zilei cerul va fi variabil, însă noaptea treptat se va înnora și va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi de 13-14 grade, iar cea minimă de 4-6 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo până la sărbătorile de Crăciun. Temperaturile vor fi mai mari decât cele specifice acestei perioade

Prognoza meteo ANM 22 noiembrie 2021: Vremea în Constanța

Pe durata întregii nopți vom avea un cer senin și se va păstra așa de dimineață până după-amiază. Deși seara se vor aduna norii, nu vom avea ploaie.

Temperatura maximă va fi de 14 grade, iar cea minimă de 6 grade. 

Prognoza meteo ANM 22 noiembrie 2021: Vremeala munte

La munte, emperaturile se vor menține mai mari decât în mod normal pentru această perioadă.

Cerul va fi variabil, dar noaptea se va înnora și local se vor semnala precipitații slabe, mixte, mai ales în Carpații Orientali și pe crestele Carpaților Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.