Prognoza meteo ANM luni, 25 aprilie 2022. Vreme deosebit de caldă în a doua zi de Paști. Maxime de până la 27 de grade

Autor: Madalina Maftei

Prognoza meteo ANM luni, 25 aprilie 2022. Vreme deosebit de caldă în a doua zi de Paști

Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 25 aprilie 2022. Cum va fi vremea în a doua zi de Paști?

Meteorologii au anunțat prognoza pentru a doua zi de Paști. Vremea va fi deosebit de caldă, cu temperaturi peste media acestei perioade, însă de joi vremea se va răci și temperaturile vor scădea.

Prognoza meteo ANM luni, 25 aprilie 2022. Cum va fi vremea în a doua zi de Paști în țară? 

La noapte, în țară, cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate în Banat, Crişana, Maramureş, local în Transilvania şi pe arii mai restrânse în Oltenia, nord-vestul Munteniei şi nordul Moldovei, unde vor fi perioade cu intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii,

averse şi pe alocuri descărcări electrice. Izolat va fi grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 10…15 l/mp. Temperaturile minime se vor încadra între 4 şi 12 grade. Spre dimineaţă, pe spaţii mici se va forma ceaţă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în deltã şi 27 de grade în sudul Munteniei.

Citeste si: Mersul trenurilor Paște 2022: Cum circulă trenurile în perioada sărbătorii Învierii Domnului! Anunțul CFR

Prognoza meteo ANM luni, 25 aprilie 2022. Cum va fi vremea în a doua zi de Paști în Capitală?

În București, în a doua zi de Paște, vremea se va menţine deosebit de caldă.

În orele după-amiezii şi ale serii probabilitatea pentru manifestări specifice instabilităţii atmosferice va fi în creştere. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. În rest, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM duminică, 24 aprilie 2022. Vremea se încălzește semnificativ în prima zi de Paște. Temperaturi de până la 25 de grade