Prognoza meteo ANM luni, 25 iulie 2022. Caniculă în țară! Cu ce ne vom confrunta

Autor: Diana Tilă

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru luni, 25 iulie 2022.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că vremea se va menține călduroasă. Iată ce temperaturi se vor înregistra în România!

Citeste si: Prognoza meteo ANM duminică, 24 iulie 2022. Meteorologii au emis două avertizări de caniculă. Care sunt zonele vizate

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această zi.

Luni, 25 iulie, valul de căldură va persista în jumătatea de sud-vest, iar apoi se va extinde din nou în cea mai mare parte a țării. În special în regiunile vestice și sudice disconfortul termic va fi ridicat și indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În general temperaturile maxime se vor situa între 33 și 37 de grade. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM 25 iulie: Vremea în București

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei cerul se va păstra înnorat, doar seara norii se vor risipi lăsând cerul senin. Nu vom avea parte de ploaie.

 Temperatura maximă va fi de 33 de grade, iar cea minimă de 22 de grade.

Citeste si: Avertismentul meteorologilor: cod Roșu de caniculă! România se topește la 40 de grade!

Prognoza meteo ANM 25 iulie: Vremea în Constanța

De-a lungul zilei, vremea în Constanța va fi una foarte calmă, cerul va fi înnorat doar dimineața iar restul zilei va fi senin și nu ne va aduce ploi până seara.

 Temperatura maximă va fi de 29 de grade, iar cea minimă de 22 de grade.

Prognoza meteo ANM 25 iulie: Vremea în Brașov

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu cer înnorat și ploaie. În timpul zilei ploaia se va opri, dar cerul se va păstra înnorat. Seara norii vor fi încă pe cer, deci va fi înnorat.

Temperatura maximă va fi de 31 de grade, iar cea minimă de 16 grade.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.