Prognoza meteo ANM luni, 8 noiembrie 2021: Unde va continuă să plouă și unde vor fi temperaturi mai mari decât media acestei perioade!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 nov 2021, 19:00

Prognoza meteo pentru luni, 8 noiembrie 2021

Sursa: unsplash.com

Prognoza meteo ANM pentru 8 noiembrie 2021 arată că vremea se va menține caldă în partea de sud-est și ploioasă în restul țării.

Vremea din această toamna continuă să ne surprindă cu temperaturi mai mari în partea de sud-est a țării și cu ploi și temperaturi scăzute în zonele de nord și nord-vest. Meteorologii anunță însă că în zilele următoare se va înregistra o răcire a vremii în aproape toată țară.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea se va menține caldă dată la care ne aflăm în regiunile sudice și sud-estice și apropiată de normalul termic al perioadei în restul teritoriului.


În zonele de vest, nord și în centrul țării cerul va fi predominant acoperit de nori și temporar va plouă, iar în zona montană înaltă se vor semnala precipitații mixte.
În celelalte zone ale țării, cerul se va înnora treptat odată cu lăsarea serii, dar și noaptea, când și precipitațiile se vor extinde și aici. Vântul va suflă slab și moderat cu unele intensificări în zonele montane înalte și pe litoral.
Temperaturile maxime se vor situa între 9 grade Celsius în nordul a țării și 22 de grade Celsius în partea de sud-est, iar cele minime se vor situa între -1 și 11 grade Celsius. Dimineața și noaptea, se va semnala ceață în zonele joase de câmpie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 6 noiembrie 2021: Vremea, în continuare caldă! Ce temperaturi vor fi

Prognoza meteo ANM 8 noiembrie 2021: Vremea în București

În Capitală, vremea se va mai încălzi față de ziua anterioară. Cerul va fi în mare parte a zilei acoperit de nori, mai ales spre seară, când va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va suflă slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 9 și 11 grade Caelsius.

Dimineața se va semnala ceață.

Prognoza meteo ANM 8 noiembrie 2021: Vremea în Iași

Dacă duminica temperatura maximă a urcat pana la 14 grade Celsius, luni vremea se raci, cerul va fi acoperit cu nori si se vor semnala si precipitatii. Temperatura maximă va fi de 12 grade Celsius și minimă de doar 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 8 noiembrie 2021: Vremea în Brașov

Vremea se va mentine ploioasa la inceputul saptamanii in Brasov, unde temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade Celsius, iar ce minima in jur de 8 grade. Vantul va sufla moderat. Iar pe crestele montane inalte se vor semnala precipitatii mixte si vant mai puternic.

Citeste si: Prognoza meteo ANM duminică, 7 noiembrie 2021: Vremea se va răci treptat și în jumătatea sud-estică a țării! Care va fi temperatura maximă la nivelul țării!