Prognoza meteo ANM marți, 11 aprilie 2023. Precipitațiile se vor regăsi în întreaga țară

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 ian 2024, 01:25

Precipitațiile se vor regăsi în întreaga țară

Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 11 aprilie 2023.

Potrivit ANM, marți, 11 aprilie 2023 vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor din țară și sunt șanse ca precipitațiile să apară. Iată ce vreme ne așteaptă în Marțea Mare.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 11 aprilie 2023

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) prognoza meteo pentru ziua de marți. În zonele de Est și Sud-Est vor fi prezente înnorări treptate, iar seara și pe timpul nopții se așteaptă averse.

În celelalte zone ale țării se vor putea observa înnorări temporare și precipitații slabe, izolate, urmând ca la munte să fie precipitații mixte.

Vântul va sufla și în această zi, slab și moderat, în regiunile din Sud-Est, Sud-Vest și în zonele de munte. Valorile maxime ce se vor resimți în ziua de marți se vor încadra între 9 și 19 grade, iar minimele se vor regăsi între -3 și 8.

Dimineața, în unele zone ale României vom putea observa ceață.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Horoscop chinezesc luni, 10 aprilie 2023: Succes important în plan financiar. Cele mai norocoase zodii la început de săptămână

Prognoza meteo ANM marți, 11 aprilie 2023. Vremea în București

Temperaturile se află într-o ușoară creștere, cerul va fi înnorat și sunt șanse medii de ploaie. Vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre N. Temperatura maximă va fi de cel mult 15 grade Celsius, iar temperatura minimă de 7 grade Celsius. Pe parcursul nopții, cerul se va prezenta tot înnorat, vântul va sufla cu 14 km/h dinspre NNV.

Prognoza meteo ANM marți, 11 aprilie 2023. Vremea în Constanța

Vremea se va încălzi și în Constanța, vântul va sufla cu 27 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi înnorat, iar probabilitatea de ploaie este una crescută și temperatura minimă va fi de 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 11 aprilie 2023. Vremea în Brașov

Temperaturile vor crește treptat și în Brașov.

Vântul va sufla cu 12 de km/h dinspre NNV, temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. De asemenea, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, precipitațiile își vor face simțită prezența.

Prognoza meteo ANM marți, 11 aprilie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani, ploile vor fi prezente, temperatura maximă va fi de 12 grade, iar cea minimă de 8 grade Celsius.

Vântul va sufla cu 31 de km/h, iar pe parcursul nopții, acesta va sufla cu 24 km/h dinspre NNV.

Prognoza meteo ANM marți, 11 aprilie 2023. Vremea în Oradea

În Oradea ceața va pune stăpânire pe oraș pe tot parcursul zilei, vântul va sufla cu 11 de km/h dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. 

Citește și: Prognoza meteo ANM luni, 10 aprilie 2023. Vremea va fi instabilă și va ploua în majoritatea regiunilor

Prognoza meteo ANM marți, 11 aprilie 2023. Vremea în Iași        

Și în Zona orașului Iași precipitațiile vor fi întâlnite. Vântul va sufla cu 21 de km/h. Temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 11 aprilie 2023. Vremea în Craiova

Cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu o viteză de până la 20 de km/h. Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?