Prognoză meteo ANM marți, 14 februarie 2023. În anumite zone din țară vremea se va menține geroasă și sunt șanse să se depună poleiul

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 13 nov 2023, 02:25

În anumite zone din țară vremea se va menține geroasă și sunt șanse să se depună poleiul.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 14 februarie 2023.

Potrivit ANM, marți, 14 februarie 2023, vremea va fi instabilă în anumite regiuni din țară

Prognoza meteo ANM marți, 14 februarie 2023

Conform ANM, marți, vântul va sufla cu putere cu rafale de peste 80-90 de km/h, mai ales pe crestele Carpaților Meridionali, iar cu 50-60 de km/h în partea estică a țării, în special în zona Dobrogei și a Bărăganului.

În partea de Sud, în special în zona Munteniei, vremea va fi însorită, iar șansele de precipitații sunt reduse. Pe timpul nopții, dar și a dimineții sunt șanse să apară ceață în anumite regiuni. Precipitațiile așteptate vor fi mixte și reduse cantitativ. Presiunea atmosferică se va menține ridicată. La munte sunt șanse să ningă slab, iar în celelalte regiuni există posibilitatea să se depună poleiului. Temperaturile maxime se vor încadra în intervalul 3-10 grade Celsius, iar cele minime între – 5 și 2 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo pentru a doua jumătate a lunii februarie 2023: Vom avea temperaturi de primăvară

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Prognoza meteo ANM marți, 14 februarie 2023. Vremea în București

În Capitală cerul va fi parțial înnorat. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius.

Pe timpul nopții se va instala gerul. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla variabil dinspre NV cu o viteză de până la 7 km/h. Temperatura minimă va fi de – 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 14 februarie 2023. Vremea în Constanța

La malul mării cerul va fi în mare parte înnorat, cu șanse reduse de precipitații. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar maxima din termometre va atinge 7 grade Celsius.

Pe timpul nopții vântul se va înteți iar temperatura minimă va atinge valoarea de 1 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 14 februarie 2023. Vremea în Brașov

Vremea va fi instabilă cu șanse mari de precipitații sub formă de ninsoare, iar zăpada se va depune cu 2 cm. Vântul va sufla cu 15 km/h dinspre VNV. Temperatura maximă nu va depăși 1 grad Celsius, iar cea minimă – 2 grade Celsius.

De asemenea și pe timpul nopții va ninge.

Prognoza meteo ANM marți, 14 februarie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani vântul va sufla cu putere, cu o viteză de aproximativ 25 km/h dinspre NV. Maxima zilei va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius. Există posibilitatea ca în această zonă să se instaleze gerul pe timpul nopții.

Prognoza meteo ANM marți, 14 februarie 2023. Vremea în Oradea

Citește și: Când vine primăvara? Prognoza meteo pentru perioada următoare

În Oradea ziua de marți se anunță răcoroasă. În mare parte va fi înnorat cu șanse minime de precipitații. Vântul va sufla cu o viteză între 10 și 15 km/h. Temperatura maximă va atinge valoarea de 6 grade Celsius, iar cea minimă de – 1 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 14 februarie 2023. Vremea în Iași

În Iași sun șanse să plouă izolat iar vântul va sufla puternic cu până la 40 km/h. Maxima zilei va fi de 4 grade Celsius, dar din cauza vântului se va simți mai puțin. Noaptea vântul va sufla cu 30 km/h și sunt șanse mari de ploaie. Temperatura minimă va fi de 0 grade Celsius.