Prognoza meteo ANM marți, 15 februarie 2022. Vremea se încălzește, maximele fiind peste valorile normale ale perioadei. Unde vor fi precipitații sub formă de ploaie

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru marți, 15 februarie 2022

Sursa: canva.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru ziua de marți, 15 februarie 2022. Vremea va continua să se încălzească la nivelul întregii țări, temperaturile anunțate fiind peste limitele normale ale perioadei.

Pentru marți, 15 februarie 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme schimbătoare, dar caldă în majoritatea regiunilor țării. Pentru că temperaturile vor fi mai mari decât ar fi normal, precipitațiile vor fi în special sub formă de ploaie. Iată cum se anunță vremea în principalele regiuni ale țării.

Prognoza meteo ANM marți, 15 februarie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Meteorologii anunță vreme caldă marți, 15 februarie 2022, cu valori termice ridicate, peste cele normale pentru data din calendar. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru principalele regiuni ale țării. În partra de vest, nord-vest și în centrul țării, cerul va mai prezenta înnorări, iar precipitațiile vor fi slabe din punct de vedere cantitativ și în special sub formă de ploaie, chiar dacă, din punct de vedere calendaristic, în continuare este iarnă.

Nici în zonele montane nu mai sunt anunțate ninsori, ci precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, iar în sudul Banatului și pe crestele montane va mai prezenta intensificări.

Temperaturile maxime de marți, 15 februarie 2022, vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, în timp ce minimele se vor situa între -4 și 6 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile intramontane.

Dimineața și seara pot să mai apară condiții de ceață și polei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vremea în București marți, 15 februarie 2022

La București, ziua de marți va aduce  un cer variabil, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat și nu sunt anunțate precipitații.

Vremea va fi caldă pentru jumătatea lunii februarie, temperaturile maxime situându-se între 11 și 12 grade, în timp ce minimele termice vor fi cuprinse între 0 și 1 grad.

Vremea în Brașov marți, 15 februarie 2022

Meteorologii anunță că cerul va fi parțial senin la Brașov și că soarele își va mai face simțită prezența pe alocuri în cursul zilei de marți, 15 februarie 2022.

Vântul nu va prezenta intensificări, cu excepția zonelor înalte, acolo unde mai poate sufla cu putere. Temperatura maximă va urca până la 9 grade în timpul zilei.

Noaptea, cerul va fi senin, însă se va face ceva mai frig. Mai exact, este anunțată o minimă de -1 grad.

Citeste si: Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților. Prognoza meteo ANM pentru luni, 14 februarie 2022. Unde va ninge de Valentine's Day 2022

Vremea în Iași marți, 15 februarie 2022

Vreme frumoasă și la Iași marți, 15 februarie 2022. Meteorologii anunță că atmosfera va fi plăcută, cerul mai mult senin, iar temperatura maximă va fi de 9 grade. După lăsarea serii se mai pot strânge norii, astfel că cerul va fi parțial noros. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Citeste si: Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea primăvara aceasta! Vor fi ninsori ca în mijlocul iernii în luna martie