Prognoza meteo ANM marți, 2 august 2022. Vremea se încălzește din nou în toată țara. Ce maxime se vor atinge

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 01 aug 2022, 13:59

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 2 august 2022

Sursa: canva.com, pixabay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru ziua de marți, 2 august 2022. Temperaturile vor fi în creștere și vor mai fi condiții de ploaie în anumite regiuni.

Luna august debutează cu o încălzire a vremii. Dacă în ultimele zile temperaturile s-au situat în jurul celor normale pentru data din calendar, începând de marți, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o nouă încălzire a vremii. Iată cât de mult vor urca temperaturile și unde vor mai fi ploi de scurtă durată. 

Prognoza meteo ANM marți, 2 august 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Meteorologii anunță că vremea se va încălzi în toată țara la început de lună. Pentru ziua de marți, 2 august 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță temperaturi maxime cuprinse între 25 și 32 de grade, acestea fiind în creștere comparativ cu zilele precedente.

Pe parcursul zilei de marți, cerul va fi variabil și va mai prezenta unele înnorări în special în jumătatea de est a țării.

În aceste zone, pe arii restrânse, pot să apară ploi de scurtă durată, însă nu se vor înregistra cantități mari de apă. Meteorologii anunță că vântul va sufla slab și moderat, iar în Moldova, Bărăgan, Dobrogea și la munte va mai prezenta unele intensificări.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dacă temperatura maximă va urca până la 32 de grade în cursul zilei de marți, minima va fi cuprinsă între 9 și 22 de grade. 

Citeste si: Vremea în august 2022. Cum arată prognoza meteo în ultima lună a verii. Meteorologii anunță temperaturi sufocante

Vremea în București marți, 2 august 2022

Pentru ziua de marți, 2 august 2022, meteorologii anunță vreme călduroasă în Capitală. Mai exact, în București se va atinge o maximă cuprinsă între 31 și 32 de grade, în creștere față de cea înregistrată luni.

În prima parte a zilei vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi variabil, vântul va sufla slab până la moderat, iar după prânz se pot strânge norii și pot să apară ploi de scurtă durată. În noaptea de marți spre miercuri, minima se va situa între 16 și 18 grade.

Vremea în Brașov marți, 2 august 2022

Temperaturile vor fi în creștere și la Brașov, astfel că maxima va atinge 24 de grade în cursul zilei de marți.

Vremea va fi frumoasă, cerul mai mult senin și doar spre seară se vor mai strânge norii. Noaptea, minima va fi de 13 grade, iar cerul va fi parțial noros.

Vremea în Constanța marți, 2 august 2022

Meteorologii anunță vreme frumoasă la malul mării pe 2 august 2022. Temperatura din termometre va urca până la 29 de grade, soarele va străluci cu putere și cerul va fi mai mult senin.

Atmosfera va fi una plăcută și după lăsarea serii, atunci când minima va fi de 21 de grade, iar cerul va rămâne senin. 

Citeste si: Atenție la ce lăsați în mașină vara. Ce produse pot afecta siguranța și sănătatea noastră