Prognoza meteo ANM marți, 20 septembrie 2022. Temperaturile se mențin scăzute, însă se anunță vreme frumoasă în aproape toată țara

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 20 septembrie 2022

Sursa: Unsplash, canva.com

Ziua de marți aduce vreme frumoasă, dar în continuare temperaturile vor fi destul de scăzute, în anumite regiuni situându-se chiar sub normalul perioadei. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 20 septembrie 2022.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 20 septembrie 2022, anunță vreme în general frumoasă, dar rece în majoritatea regiunilor. Iată ce se întâmplă cu vremea în București, dar și la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM marți, 20 septembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme frumoasă, dar răcoroasă în toată țara.

Temperaturile se vor situa în jurul celor înregistrate în ziua precedentă. Astfel, maximele zilei de marți vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade, iar cel mai cald va fi în Muntenia și Dobrogea.

Pe parcursul zilei de marți, vremea va fi în general frumoasă în mai toate regiunile, excepție făcând vestul, centrul și nordul țării, acolo unde izolat pot să mai apară unele precipitații sub formă de ploaie.

În rest, vremea va fi în general frumoasă. După lăsarea serii, ploile își pot face apariția și în Crișana sau în partea de nord a Moldovei. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Astenia de toamnă. De ce apare și cum poți să treci mai ușor peste această perioadă

Vremea în București marți, 20 septembrie 2022

În București, ziua de marți aduce vreme frumoasă, dar ceva mai rece față de ziua precedentă. Astfel, în timpul zilei maxima nu va trece de 18 grade, în timp ce noaptea, minima va coborî până la 6 grade.

Atât în timpul zilei, cât și după lăsarea serii, cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla moderat și nu vor fi condiții de precipitații. Atmosfera va fi una plăcută. 

Vremea în Brașov marți, 20 septembrie 2022

La Brașov, meteorologii anunță că temperatura va fi în scădere, astfel că în timpul zilei se va înregistra o maximă de doar 13 grade. Cerul va fi variabil și pot să mai apară precipitații sub formă de ploaie.

Vântul va mai prezenta unele intensificări, în special în zonele înalte de munte. Noaptea, cerul va fi acoperit de nori, dar nu va mai ploua, iar temperatura din termometre va coborî până în jurul valorii de 6 grade. 

Vremea în Constanța marți, 20 septembrie 2022

Dacă zilele trecute s-au înregistrat maxime de până la 33 de grade la malul mării, ziua de marți aduce o nouă scădere de temperatură, astfel că maxima din timpul zilei nu va depăși 20 de grade.

Chiar dacă se va face mai frig, meteorologii anunță că atmosfera va fi plăcută, va fi soare și vreme frumoasă. Noaptea, cerul va fi mai mult senin și se va înregistra o minimă de 11 grade.

Citeste si: Ce angajați trebuie să primească apă în perioada cu temperaturi ridicate. Ce spune legea

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.