Prognoza meteo ANM marți, 21 decembrie 2021. Temperaturile scad dramatic în toată țara. Minime de până la -10 grade

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo anunțată de ANM pentru marți, 21 decembrie 2021

Sursa: canva.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut precizări referitoare la evoluția vremii pentru ziua de marți, 21 decembrie 2021. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute în majoritatea regiunilor țării.

După un weekend cu ninsori în zonele montane și în centrul țării, vremea se răcește în toată țara, astfel că minimele vor coborî în majoritatea regiunilor. Se vor înregistra temperaturi de până la -10 grade. Iată cum va fi vremea marți, 21 decembrie 2021, în principalele regiuni ale României.

Prognoza meteo ANM marți, 21 decembrie 2021. Cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării? 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o răcire tranșantă a vremii în prima parte a săptămânii 20-26 decembrie 2021. Astfel, potrivit informațiilor venite din partea meteorologilor, minimele din timpul nopții vor fi predominant negative și pot atinge chiar și -10 grade în anumite zone.

În perioada 20 decembrie, ora 10:00 – 21 decembrie, ora 10:00, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare meteo de vreme rea, valabilă la altitudini de peste 1700 m în Carpații Meridionali și de Curbură.

Până marți dimineață, meteorologii au anunțat că vor fi ninsori moderate cantitativ și vântul va prezenta intensificări. Va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. În zonele montane, vântul va atinge la rafală 80...90 km/h, viscolind ninsoarea. 

În centrul, estul și sudul țării, vântul va sufla cu putere și la raflă va atinge chiar și 45...50 km/h. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vremea în București marți, 21 decembrie 2021

Ziua de marți aduce vreme în general frumoasă în București, cu nori și soare. Deși atmosfera va fi plăcută în timpul zilei, temperaturile vor scădea, astfel că maxima nu va trece de -1 grad. Noaptea, cerul va fi mai mult senin și se va face mult mai frig, astfel că minima anunțată de meteorologi se va situa în jurul valorii de -6 grade.

Nu sunt anunțate precipitații în cursul zilei de marți și nici după lăsarea serii.

Citeste si: Cum va fi vremea de Crăciun 2021. Locurile din țară unde va ninge de sărbători. Prognoza meteo ANM pentru finalul lunii decembrie

Vremea în Brașov marți, 21 decembrie 2021

După ce iarna și-a intrat serios în drepturi la finalul săptămânii trecute, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în cursul zilei de marți, la Brașov nu va mai ninge, cerul va fi predominant senin și soarele își va face simțită

prezența. Ziua, maxima va fi de -4 grade. În timpul nopții mai sunt anunțate ninsori slabe, iar temperaturile vor coborî destul de mult. Minima se va situa în jurul valorii de -10 grade. 

Vremea în Iași marți, 21 decembrie 2021

În cursul zilei de marți, meteorologii anunță că la Iași pot să mai apară ninsori slabe. În ceea ce privește evoluția valorilor termice, în timpul zilei de marți, maxima va fi de -3 grade.

După lăsarea serii, cerul va fi mai mult senin, însă va fi mai frig comparativ cu zilele precedente, înregistrându-se o minimă de -9 grade. 

Citeste si: Cum va fi vremea până de Crăciun și Revelion: Românii trebuie să se pregătească de temperaturi sub medie