Prognoza meteo ANM marți, 29 martie 2022. Meteorologii anunță vreme deosebit de caldă. Cât de mult vor urca temperaturile

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 29 martie 2022

Sursa: canva.com, pexels.com

Vreme mult mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar, un cer mai mult senin și vânt slab, așa arată prognoza meteo ANM pentru marți, 29 martie 2022. Iată informațiile meteo pentru fiecare regiune în parte.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme deosebit de caldă pentru ultimele zile ale lunii martie 2022. Marți, 29 martie 2022, temperaturile se vor afla în creștere în majoritatea regiunilor țării, meteorologii anunțând vreme frumoasă. 

Prognoza meteo ANM marți, 29 martie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Ziua de marți aduce temperaturi neobișnuite pentru acest moment al anului, astfel că vremea va deveni deosebit de caldă în majoritatea regiunilor.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru zilele următoare, iar pentru marți anunță maxime cuprinse între 13 și 23 de grade. În timpul nopții, minimele vor mai coborî sub 0 grade, în special în depresiunile din estul Transilavaniei. Meteorologii anunță că noaptea, temperaturile minime se vor încadra între -1 și 10 grade. 

Pe lângă temperaturile foarte ridicate, ANM anunță o vreme frumoasă, cu cer mai mult senin pentru marți, 29 martie 2022.

Doar în partea de nord a țării, seara și noaptea pot să mai fie condiții de ploaie, în timp ce în nordul Carpațiilor Orientali, precipitațiile vor fi mixte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vântul va sufla slab și moderat în majoritatea regiunilor țării și doar izolat și pe crestele montane mai poate prezenta unele intensificări. 

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022

Vremea în București marți, 29 martie 2022

La București, ziua de marți, 29 martie 2022, va debuta cu vreme frumoasă, iar atmosfera plăcută se va păstra pe toată durata zilei.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o zi cu mult soare, un cer variabil, vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă se va încadra între 21 și 23 de grade. Meteorologii au anunțat că vremea va fi deosebit de caldă pentru acest moment al anului. Noaptea, minima va fi cuprinsă între 4 și 7 grade, iar cerul va fi parțial spre predominant noros. ANM nu anunță precipitații în Capitală pentru noaptea de marți spre miercuri. 

Vremea în Brașov marți, 29 martie 2022

La Brașov va fi parțial însorit în cursul zilei de marți, meteorologii anunțând vreme bună în a doua zi a săptămânii. Temperatura din termometre va urca până în jurul valorii de 18 grade la orele prâznului, astfel că se va face mai cald decât ar fi normal pentru ultimele zile din luna martie. Noaptea, cerul va mai prezenta înnorări, nu sunt anunțate precipitații, iar minima se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Vremea în Iași marți, 29 martie 2022

Vreme frumoasă și foarte caldă și la Iași pe 29 martie 2022. Ziua, maxima va atinge 22 de grade. Cerul va fi mai mult senin pe tot parcursul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. După lăsarea serii se va face mai frig, astfel că în noaptea de marți spre miercuri, temperatura va coborî până la 7 grade. Chiar dacă se va mai răci, atmosfera va fi în continuare plăcută, cerul fiind parțial spre predominant noros. 

Citeste si: METEO cu Viviana Sposub: „Astăzi se încălzește” Temperaturi de până la 20 de grade și soare în toată țara