Prognoza meteo ANM marți, 30 noiembrie 2021. Iarna își intră în drepturi. Cod galben de vreme rea în mai multe județe ale țării

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 aug 2022, 01:15

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 30 noiembrie 2021

Sursa: canva.com

Prognoza meteo pentru marți, 30 noiembrie 2021, anunță vreme capricioasă, ninsori și temperaturi scăzute în toată țara. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de vreme rea pentru perioada următoare.

La început de săptămână, vremea se schimbă radical. După un weekend cu temperaturi foarte ridicate, mult mai mari decât ar fi normal pentru data din calendar, iarna pare că își intră serios în drepturi. Vremea se va răci în toată țara în zilele următoare, iar în anumite regiuni ale țării își vor face apariția ninsorile.

Prognoza meteo ANM marți, 30 noiembrie 2021. Cum va fi vremea în principalele regiuni ale țării?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că urmează o răcire accentuată a vremii în zilele ce urmează, astfel că temperaturile maxime nu vor mai depăși 7-10 grade. Mai mult decât atât, meteorologii au emis o avertizare cod galben de vreme rea  care este valabilă în intervalul 29 noiembrie, ora 10 – 30 noiembrie, ora 20. În perioada menționată, vântul va sufla cu putere, în special în zonele montane, la altitudini mari, dar și în regiunile sud-estice și în sud-vestul teritoriului.

La rafală, vântul va atinge 50...70 km/h, iar pe crestele Carpaților Meridionali va sufla chiar și cu 80...100 km/h. Tot marți își vor face apariția și precipitațiile sub formă de ninsoare. 

Cod galben de vreme rea este și în Carpații Orientali, acolo unde la altitudini de peste 1700 m va ninge viscolit, iar vântul va atinge la rafală 80...90 km/h.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prognoza meteo ANM luni, 29 noiembrie 2021. Vremea se va răci în aproape toată țara! Pentru zona montană înaltă a fost emisă atenționare Cod Galben de viscol!

Vremea în București pe 30 noiembrie 2021

De Sfântul Andrei, vremea va fi în general frumoasă în București. Meteorologii anunță soare și o maximă de 7 grade.

Marți se va face mai frig comparativ cu zilele precedente, însă nu sunt anunțate precipitații. În timpul nopții se mai pot strânge norii, iar minima din termometre va fi de 1 grad. 

Vremea în Brașov pe 30 noiembrie 2021

Vremea se răcește considerabil la Brașov pe 30 noiembrie 2021. Maxima din timpul zilei nu va trece de 1 grad, iar cerul va fi acoperit de nori pe toată durata zilei.

Norii nu vor dispărea nici după lăsarea serii, iar minima va fi negativă, astfel că se vor înregistra -4 grade. 

Vremea în Timișoara pe 30 noiembrie 2021

La Timișoara, ziua de marți, 30 noiembrie 2021, aduce vreme schimbătoare, cu nori și soare. Ziua, temperatura maximă nu va trece de 5 grade. Noaptea, meteorologii anunță ninsori sporadice și o temperatură minimă de 2 grade. 

Citeste si: Iarna ajunge în România! Administrația Națională de Meteorologie a anunțat care vor fi cele mai afectate zone

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?