Prognoza meteo ANM marți, 4 iulie 2023. Vremea va fi frumoasă în majoritatea regiunilor. Care sunt zonele vizate de furtuni în această zi?

Author: Cristina Mocanu

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru marți, 4 iulie 2023. Iată cum va fi vremea

Sursa: pixabay.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru marți, 4 iulie 2023. Iată cum va fi vremea.

Potrivit ANM, marți, 4 iulie, vremea va fi călduroasă, dar va ploua trecător spre seară, mai ales în zona de nord a țării, unde local se vor semnala descărcări electrice și grindină.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 4 iulie

Marți, 4 iulie 2023, vremea va fi în general frumoasă, cu precipitații după-amiaza mai ales în nordul, sudul și centrul țării.

Este posibil ca în unele regiuni să apară intensificări ale vântului, descărcări electrice și grindină local. Temperatura maximă se va situa între 26 și 35 de grade Celsius, iar cea minimă între 14 și 22 de grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 4 iulie. Vremea în București

În Capitală, cerul va fi în mare parte senin, cu o vreme caniculară. vântul va sufla cu 15 km/h, iar indicele UV va fi de 9 din 11.

Temperatura maximă va fi de 33 de grade Celsius, la umbră, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 1 iulie 2023: Seara vremea se schimbă radical în anumite zone. Unde va ploua în prima zi din luna iulie?

Prognoza meteo ANM marți, 4 iulie. Vremea în Constanța

Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 9 din 11. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații. 3

Prognoza meteo ANM marți, 4 iulie. Vremea în Brașov

La munte apar ploile, pe tot parcursul zilei, urmate de descărcări electrice și posibil grindină local. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade Celsius, iar cea minimă în jurul valorii de 16 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 4 iulie. Vremea în Focșani

Cerul va fi în mare parte senin și se anunță o zi caniculară.

Vântul va sufla dinspre NE variabil, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM vineri, 30 iunie 2023. Vremea se încălzește ușor și va mai ploua doar în partea de nord a țării

Prognoza meteo ANM marți, 4 iulie. Vremea în Oradea

Cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu 15 km/h, iar indicele UV va fi de 7 din 11. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 4 iulie. Vremea în Iași

În Iași, marți, cerul va fi senin, vântul va sufla variabil dinspre SSE, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Spre seară vor apărea ploile însoțite de descărcări electrice.

Prognoza meteo ANM marți, 4 iulie. Vremea în Craiova

Marți, în Craiova, cerul va fi senin, cu o vreme caniculară și o temperatură maximă de 33 de grade Celsius, la umbră. Indicele UV va fi de 9 din 11. Spre seară apar ploile însoțite de descărcări electrice, iar temperatura minimă va fi de 20 de grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză cuprinsă între 10 și 15 km/h.

Prognoza meteo ANM marți, 4 iulie. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, vremea va fi plăcută, cerul va fi parțial senin, iar spre seară apar ploile însoțite de descărcări electrice și local grindină. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius.