Prognoză meteo ANM marți, 7 februarie 2023. Vremea rămâne instabilă, iar în unele zone se vor înregistra temperaturi negative

Autor: Cristina Mocanu

În zonele montane vântul va spulbera zăpada deja depusă și există șanse de precipitații mixte.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 7 februarie 2023.

Potrivit ANM, Marți se vor înregistra precipitații mixte, iar în partea de est a țării, dar și în zonele montane sunt anunțate temperaturi negative.

Prognoza meteo ANM marți, 7 februarie 2023. Vremea în țară

În această zi temperaturile maxime nu vor fi depăși valoarea de 3 grade Celsius, în țară. În zonele montane vântul va spulbera zăpada deja depusă și există șanse de precipitații mixte.

De asemenea, tot la altitudini mari temperaturile minime pot atinge -20 de grade în unele zone.

Citește și: Prognoză meteo ANM luni, 6 februarie 2023. Vremea se va răci și mai mult în această săptămână

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM marți, 7 februarie 2023. Vremea în București

În București cerul va fi senin cu șanse minime de precipitații. Vântul va sufla cu 15 km/h dinspre N-V. Temperatura maximă nu va depăși valoarea de 2 grade Celsius. Pe timpul nopții se va instala înghețul, iar temperatura minima va fi de -5 grade Celsius. Vântul va sufla dinspre NNE cu o putere de până la 15 km/h.

Prognoza meteo ANM marți, 7 februarie 2023. Vremea în Constanța

În Constanța cerul va fi înnorat, cu șanse reduse de precipitații. Vântul va sufla cu 30 km/h iar termometrele vor arăta cel mult 0 grade Celsius. Noaptea va fi foarte frig, va ninge în averse și temperatura minimă va fi de -4 grade Celsius. Vântul va sufla cu putere cu până la 25km/h.

Prognoza meteo ANM marți, 7 februarie 2023. Vremea în Brașov

În Brașov va ninge în averse, în mod special după-amiază. Vântul va sufla variabil, iar temperatura maximă va fi de – 4 grade celsius. Pe timpul nopții termometrele nu vor arăta mai mult de -9 grade Celsius. Va ninge și se va depune un strat de 2-3 cm. Vântul va sufla variabil dinspre NV.

Citește și: Prognoză meteo ANM duminică, 5 februarie 2023. Ninsorile și temperaturile scăzute vor pune stăpânire pe România

Prognoza meteo ANM marți, 7 februarie 2023. Vremea în Focșani

După-amiază, în Focșani, va ninge în averse. Vântul va sufla înspre NNV cu 24 km/h, iar termometrul va arăta cel mult -1 grad Celsius. Noaptea va ninge și se vor înregistra – 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 7 februarie 2023. Vremea în Oradea

Temperatura maximă va fi  de 0 grade Celsius. Se va instala gerul, iar vântul va sufla cu 16 km/h. Pe timpul nopții temperaturile vor atinge – 8 grade Celsius și sunt șanse minime de precipitații.