Prognoza meteo ANM miercuri, 13 aprilie 2022. Temperaturi în creștere la nivelul întregii țări

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 13 aprilie 2022

Sursa: canva.com

Vești bune din partea meteorologilor la mijlocul acestei săptămâni. Vremea se încălzește în mai toate regiunile, astfel că temperaturile se vor apropia de valorile normale pentru data din calendar.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o încălzire ușoară a vremii pentru ziua de miercuri, 13 aprilie 2022. Temperaturile se vor afla în creștere la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM miercuri, 13 aprilie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Meteorologii anunță că după mai multe zile cu vreme deosebit de rece, temperaturile vor crește la nivelul întregii țări.

Chiar dacă nu vor fi la nivelul celor normale pentru data din calendar, acestea se vor apropia destul de mult. Mai exact, în cursul zilei de miercuri, 13 aprilie 2022, maximele termice se vor încadra între 16 și 18 grade. În timpul nopții, temperaturile vor fi în continuare scăzute, astfel că se vor înregistra chiar și -6 grade în anumite regiuni. 

Pentru ziua de miercuri, 13 aprilie 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme frumoasă în majoritatea regiunilor.

Soarele va străluci cu putere, cerul va fi mai mult senin, iar atmosfera va fi în general plăcută. Vântul va sufla slab până la moderat și doar în regiunile montane înalte va mai prezenta unele intensificări.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Meteorologii nu anunță precipitații pentru ziua de miercuri, 13 aprilie 2022.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște în 2022. Prognoza meteo pentru 24 aprilie 2022. Regiunile în care ar putea să plouă

Vremea în București miercuri, 13 aprilie 2022

Pentru zona Capitalei, meteorologii anunță că temperaturile vor fi în creștere la mijlocul săptămânii, astfel că maxima din timpul zilei va urca până la 15 grade. Miercuri, vremea va fi frumoasă, cerul mai mult senin, iar soarele va fi prezent pe cer întreaga zi.

După lăsarea serii se vor mai strânge norii, astfel că cerul va fi parțial noros. Cu toate acestea, în noaptea de miercuri spre joi nu sunt anunțate precipitații. În timpul nopții se va face mai frig, astfel că minima se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Vremea în Brașov miercuri, 13 aprilie 2022

Meteorologii anunță mult soare la Brașov miercuri, 13 aprilie 2022.

Cerul va fi senin, vântul va sufla slab până la moderat, iar atmosfera va fi plăcută. În timpul zilei, maxima va urca până la 12 grade. În timpul nopții se va face mai frig, astfel că se va înregistra o minimă de -1 grad. Cerul va fi parțial noros, dar nu va ploua. 

Vremea în Constanța miercuri, 13 aprilie 2022

Vreme frumoasă și la Constanța miercuri, 13 aprilie 2022.

Va fi parțial însorit, iar temperatura din termometre va urca până la 15 grade în timpul zilei. Deși în timpul nopții temperatura va mai scădea, aceasta va fi ceva mai ridicată comparativ cu restul regiunilor, înregistrându-se o minimă de 8 grade. După lăsarea serii cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Citeste si: Cum va fi vara anului 2022 în România. Ce temperaturi se vor înregistra în București