Prognoza meteo ANM miercuri, 17 august 2022. Temperaturi în creștere și vreme instabilă în toată țara. Maximele vor urca până la 36 de grade

Author: Amalia Georgescu

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 17 august 2022

Sursa: unsplash

Temperaturile vor crește din nou în cursul zilei de miercuri, 17 august. Meteorologii anunță ploi, descărcări electrice și grindină în anumite regiuni. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 17 august 2022.

Potrivit informațiilor venite din partea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), vremea va deveni călduroasă în cursul zilei de miercuri și vor mai fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Iată unde va ploua la mijlocul săptămânii, dar și în ce regiuni se vor înregistra maxime de până la 36 de grade.

Prognoza meteo ANM miercuri, 17 august 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de miercuri, 17 august 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o nouă încălzire a vremii, astfel că în partea de vest și de sud a țării, disconfortul termic va fi accentuat. În aceste regiuni, temperaturile vor atinge chiar și 36 de grade.

La nivelul întregii țări, maximele de miercuri vor fi cuprinse între 24 și 36 de grade, în timp ce minimele se vor situa între 12 și 23 de grade. 

Vremea va continua să fie instabilă în special în a doua parte a zilei. În regiunile montane, dar și în jumătatea de nord-est a țării vor fi înnorări accentuate, averse, descărcări electrice, vânt puternic și grindină. Izolat, cantitățile de apă pot fi însemnate. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În restul țării, vremea va fi în general frumoasă și doar izolat pot să mai apară ploi. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM marți, 16 august 2022. Mai bine de jumătate de țară este sub cod galben de ploi puternice, grindină și vijelii

Vremea în București miercuri, 17 august 2022

În Capitală, ziua de miercuri aduce vreme frumoasă, cu nori și soare, dar și o temperatură în creștere. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 33 de grade.

Atmosfera va fi plăcută, iar vântul va sufla slab până la moderat. În timpul nopții, cerul va fi mai mult senin, iar minima se va situa în jurul valorii de 19 grade.

Vremea în Brașov miercuri, 17 august 2022

La Brașov se va face mai cald în cursul zilei de miercuri, astfel că se va înregistra o maximă de 28 de grade. Meteorologii anunță că vremea va fi în general frumoasă în timpul zilei, dar după prânz pot să mai apară înnorări și averse.

Noaptea, cerul va fi mai mult senin, iar minima va fi de 15 grade. 

Vremea în Constanța miercuri, 17 august 2022

Vremea va fi frumoasă și la Constanța miercuri, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade. Izolat pot să mai apară ploi de scurtă durată. După lăsarea serii, cerul va fi senin spre parțial noros, iar minima va coborî până la 22 de grade.

Citeste si: Ce angajați trebuie să primească apă în perioada cu temperaturi ridicate. Ce spune legea