Prognoza meteo ANM miercuri, 29 decembrie 2021. Vreme închisă în toată țara. Meteorologii anunță ploi în majoritatea zonelor

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 28 sep 2022, 03:40

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 29 decembrie 2021

Sursa: canva.com, unsplash

În cursul zilei de miercuri, vremea va fi închisă în majoritatea regiunilor. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru miercuri, 29 decembrie 2021.

Ziua de miercuri va debuta cu vreme închisă și cu precipitații în special în zona de vest și nord-vest a țării. Temperaturile vor fi normale pentru data din calendar, conform informațiilor venite din partea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteo ANM miercuri, 29 decembrie 2021. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că vremea va fi mohorâtă în toată țara în cursul zilei de miercuri, 29 decembrie 2021.

La primele orele ale dimineții, în vest și nord-vest precipitațiile vor fi în special sub formă de ploaie, iar ulterior, precipitațiile vor cuprinde și restul țării. În zonele montane, mai ales la altitudini mari, vor mai fi ninsori și se va depune strat de zăpadă.

Vântul va sufla slab și moderat, iar la munte va prezenta intensificări, astfel că pe crestele montane poate atinge viteze mai mari.

Temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru data din calendar. Maximele zilei de miercuri, 29 decembrie 2021, vor fi cuprinse între -4 și 9 grade, iar minimele se vor situa între -6 și 6 grade.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Meteorologii atenționează că poate să mai apară poleiul, astfel că șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență și să adapteze viteza la condițiile meteo.

Citeste si: Specialiștii în meteorologie au făcut un anunț sumbru! Anul 2022 va fi unul dintre cei mai călduroși ani din istorie

Vremea în București miercuri, 29 decembrie 2021

Zi de miercuri cu atmosferă închisă și temperaturi ceva mai scăzute în zona Capitalei. La București, cerul va fi mai mult noros pe 29 decembrie 2021, dar nu vor fi șanse de precipitații în timpul zilei.

Maxima termică se va situa în jurul valorii de 1 grad, în timp ce minima va coborî până la 0 grade. Noaptea, cerul va rămâne acoperit de nori și mai sunt anunțate ploi de scurtă durată.

Vremea în Brașov miercuri, 29 decembrie 2021

La Brașov, ziua de miercuri aduce o maximă destul de ridicată, astfel că se vor înregistra 6 grade. Cerul va fi noros atât ziua, cât și după lăsarea serii.

Noaptea, minima se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Vremea în Timișoara miercuri, 29 decembrie 2021

Meteorologii anunță vreme urâtă și ploioasă miercuri la Timișoara. Ziua, temperatura maximă va urca până la 6 grade. În timpul nopții, cerul va fi acoperit de nori și va mai continua să plouă, iar temperatura minimă va coborî până la 3 grade.

Citeste si: Avertisment pentru românii care merg la munte în această perioadă. Fenomenul apărut după încălzirea vremii