Prognoza meteo ANM miercuri, 3 august 2022. Temperaturile cresc până la 34 de grade. În ce zone din țară va fi deosebit de cald

Author: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 3 august 2022

Sursa: unsplash, canva.com

Vreme călduroasă în toată țara pentru ziua de miercuri, 3 august 2022. Iată prognoza meteo anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Vremea continuă să se încălzească la nivelul întregii țări, astfel că în cursul zilei de miercuri, 3 august 2022, temperaturile maxime vor urca până la 34 de grade. Iată cum va fi vremea în București, în zonele montane și pe litoral la mijlocul acestei săptămâni.

Prognoza meteo ANM miercuri, 3 august 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme frumoasă și foarte caldă miercuri.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în jumătatea de sud-vest a țării. Vremea va fi călduroasă în toată țara, cerul va fi variabil și va mai prezenta înnorări la munte, în centrul și în sud-estul țării. În aceste zone pot să mai apară și ploi slabe, de scurtă durată. 

Miercuri, vântul va avea unele intensificări în regiunile estice, dar și în zona montană înaltă, acolo unde va sufla cu putere.

Minimele din timpul nopții de miercuri spre joi vor fi cuprinse între 8 și 22 de grade.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Fenomene meteo extreme în România. O tornadă a fost surprinsă la Sulina| Video

Vremea în București miercuri, 3 august 2022

În București, ziua de miercuri aduce vreme bună și foarte caldă, astfel că se va înregistra o maximă de 32 de grade la prânz. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab până la moderat și nu vor fi condiții de precipitații nici în timpul zilei, nici după lăsarea serii. Meteorologii anunță o temperatură minimă cuprinsă între 16 și 18 grade.

Vremea în Brașov miercuri, 3 august 2022

La Brașov va fi parțial însorit în cursul zilei de miercuri, iar temperatura maximă va fi de 26 de grade. Meteorologii anunță vreme bună, vânt slab și o atmosferă plăcută. După lăsarea serii, cerul va fi mai mult senin, iar minima va coborî până în jurul valorii de 12 grade.

Vremea în Constanța miercuri, 3 august 2022

La Constanța se anunță vreme schimbătoare, astfel că în timpul zilei pot să mai apară ploi slabe, de scurtă durată.

Maxima se va situa în jurul valorii de 29 de grade. Norii se vor risipi spre seară, astfel că cerul va fi mai mult senin, iar minima va fi de 21 de grade.

Citeste si: Incendiu puternic de vegetaţie în parcul IOR din Capitală- Pompierii intervin de urgență