Prognoza meteo ANM miercuri, 5 aprilie 2023. Vântul va sufla cu putere, iar la munte va ninge și se va depune un nou strat de zăpadă

Autor: Cristina Mocanu

Vremea va fie mai rece, va ploua local, iar în zonele înalte va fi ninge, iar vântul va sufla cu putere.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 5 aprilie 2023.

Potrivit ANM, miercuri, 5 aprilie 2023 vremea va fie mai rece, va ploua local, iar în zonele înalte va fi ninge, iar vântul va sufla cu putere.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 5 aprilie 2023

Miercuri vremea se va menține rece. Temporar vor fi precipitații în centrul, estul și sud-estul țării și local în est. Acestea vor fi sub formă de ploaie în Dobrogea, Muntenia, Oltenia și estul Moldovei, iar în celelalte regiuni mixte.

La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat în sud, centru și est. Maximele termice se vor situa între 1 și 10 grade Celsius, iar minimele între -2 și 4 grade Celsius.

Citește și: Vremea aprilie 2023: Prognoza meteo completă pentru această lună

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM miercuri, 5 aprilie 2023. Vremea în București

În București vremea va fi deosebit de rece cu o maximă de 5-6 grade Celsius și o minimă de 1-2 grade Celsius. Cerul va fi noros și temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat.

Prognoza meteo ANM miercuri, 5 aprilie 2023. Vremea în Constanța

Miercuri va ploua pe tot parcursul zilei, vântul va sufla dinspre NV cu 30 de km/h.

Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 5 aprilie 2023. Vremea în Brașov

În Brașov va ploua, iar pe parcursul zilei se vor semnala și precipitații sub formă de ninsoare. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă va fi de – 1 grad Celsius.

Noaptea va ninge și se va depune un nou strat de zăpadă de 2 cm.

Prognoza meteo ANM miercuri, 5 aprilie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani va fi rece, pe parcursul zilei va ploua, iar vântul va sufla cu 40 de km/h. Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 5 aprilie 2023. Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla cu 30 de km/h și sunt șanse minime de ploaie. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM marți, 4 aprilie 2023. Va ploua în majoritatea regiunilor din țară, iar la munte va ninge și se va depune un nou strat de zăpadă.

Prognoza meteo ANM miercuri, 5 aprilie 2023. Vremea în Iași

În Iași se vor semnala averse mixte de ploaie și ninsoare. Vântul va sufla cu 40 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 40 de km/h. Noaptea va fi ploaie amestecată cu zăpadă, iar temperatura minimă va fi de 1 grad Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 5 aprilie 2023. Vremea în Craiova

Va ploua în averse, vântul va sufla cu 30 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius. Pe timpul nopții va ploua, iar temperatura maximă va fi de 2 grade Celsius.