Prognoza meteo ANM miercuri, 9 august 2023 în țară: Vremea se va încălzi treptat și va mai ploua izolat doar în zonele montane

Author: Cristina Mocanu

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 9 august.

Sursa: pexels.com

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru miercuri, 9 august.

Potrivit ANM, miercuri, 9 august, vremea se va încălzi, cerul va fi variabil, iar precipitații vor mai fi doar izolat și trecător în zonele de munte.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 9 august

Miercuri, 9 august, vremea se va încălzi în toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, în vest și în nord, unde izolat vor fi ploi de scurtă durată.Vântul

va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări în zona montană înaltă și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade și 30 de grade Celsius, iar minimele între 7 și 20 de grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM marți, 8 august 2023 în țară: Vremea se va răci și va ploua în mai multe regiuni din țară

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prognoza meteo ANM miercuri, 9 august. Vremea în București

În Capitală cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla cu 15 km/h, ia indicele UV va fi de 8 din 11. Temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius. Vântul va sufla cel mult moderat.

Prognoza meteo ANM miercuri, 9 august. Vremea în Constanța

Cerul va fi însorit, iar vremea la mare va fi plăcută. Apa mării va avea o temperatură de 26 de grade Celsius, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 9 august. Vremea în Brașov

La munte cerul va fi înnorat, cu șanse reduse de precipitații, iar indicele UV va fi de 8 din 11.

Valoarea maximă a zilei va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 9 august. Vremea în Focșani

Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla variabil dinspre NE, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 9 august. Vremea în Oradea

Vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult noros, iar indicele UV va fi de 6 din 11. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius.

Citește și: Furtunile au făcut prăpăd în România, în weekend. Animale electrocutate și zeci de străzi inundate. Iată zonele afectate

Prognoza meteo ANM miercuri, 9 august. Vremea în Iași

Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla variabil, iar indicele UV va fi de 7 din 11. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 9 august. Vremea în Craiova

Vremea va fi închisă, cu un cer înnorat și o maximă de 29 de grade Celsius. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 17 grade Celsius, iar indicele UV va fi de 8 din 11.

Prognoza meteo ANM miercuri, 9 august. Vremea în Cluj-Napoca

Vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin, iar maxima zilei va fi de cel mult 24 de grade Celsius. Indicele UV va avea valoarea de 7 din 11, iar temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius.