Prognoza meteo ANM pentru data de 22 noiembrie 2023, în țară: Noaptea se vor înregistra temperaturi negative

Autor: Bianca Vidoi
Noaptea se vor înregistra temperaturi negative 
Sursa: Unsplash

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 noiembrie 2023.

Temperaturile minime vor fi negative începând de miercuri, 22 noiembrie 2023, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie. 

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 22 noiembrie 2023, în țară

Miercuri, 22 noiembrie 2023, vremea va fi instabilă, cu șanse de precipitații în majoritatea regiunilor din țară. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 12 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între -3 și 6 grade Celsius.

Vântul va sufla cu putere în întreaga țară, iar izolat sunt așteptate și precipitații însoțite de burniță.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 noiembrie 2023. Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult noros, iar pe parcursul zilei sunt așteptate averse. Vântul va sufla cu o viteză de până la 37 km/h, iar indicele UV va fi de 1 din 11. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 2 grade Celsius.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 noiembrie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi în mare parte plin de nori, vântul va sufla în rafale ce vor ajunge la 39 km/h, iar indicele UV va fi de 2 din 11. Temperatura maximă va fi de 12 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 4 grade Celsius. Apa mării va avea 11,4 grade, iar pe parcursul nopții sunt așteptate precipitații ocazionale.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 noiembrie 2023. Vremea în Brașov

La munte se va instala frigul, indicele UV va fi de 0 din 11, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius. Pe parcursul zilei sunt șanse de precipitații și burniță.

Citește și: Prognoza meteo de Crăciun 2023 și Anul Nou 2024: Vom avea sau nu zăpadă de sărbători

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 noiembrie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în mare parte înnorat, ploile și burnița fiind așteptate ocazional pe parcursul zilei, iar indicele UV este de 0 din 11. Vântul va sufla cu putere, în rafale ce vor ajunge la 43 km/h, temperatura maximă va fi de 6 de grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius. Pe timpul nopții este posibil să plouă, iar izolat se va instala gerul.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 noiembrie 2023. Vremea în Oradea

Soarele își va arăta razele pentru locuitorii din Oradea, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 43 de km/h, iar temperatura minimă va fi de -3 grade Celsius. Pe parcursul nopții frigul se va instala în oraș.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 noiembrie 2023. Vremea în Iași

În Iași, vremea va fi răcoroasă, iar vântul va sufla variabil cu rafale le vor ajunge la 32 km/h. Indicele UV va fi de 0 din 11, temperatura maximă va fi de 5 de grade Celsius, iar cea minimă de -3 grade Celsius. Pe parcursul zilei sunt așteptate averse de ploaie și burniță.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 noiembrie 2023. Vremea în Craiova

Cerul din Craiova va fi acoperit de nori, vremea va fi răcoroasă, iar aversele vor pune stăpânire pe întregul oraș. Indicele UV va fi de 0 din 11. Vântul va sufla cu 26 de km/h, temperatura maximă va fi de 9 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM miercuri, 22 noiembrie 2023. Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer înnorat și cu posibile șanse de precipitații sub formă de averse, iar vântul va sufla cu putere, rafale ce pot ajunge la 20 km/h. Indicele UV va fi de 0 din 11, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de -2 grade Celsius.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.