Prognoza meteo ANM pentru duminică, 17 ianuarie. Vreme frumoasă și temperaturi foarte scăzute

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 ian 2021, 14:00
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 17 ianuarie 2021
Sursa: unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru duminică, 17 ianuarie 2021. Iată zonele unde va ieși soarele, dar temperaturile vor rămâne în continuare scăzute.

După mai multe zile cu vreme mohorâtă și ninsori, în anumite regiuni ale țării soarele își va face timid apariția, însă temperaturile vor rămâne în continuare scăzute, în unele zone fiind chiar mai frig decât ar fi normal pentru data din calendar. 

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o zi de duminică cu vreme frumoasă în majoritatea zonelor țării, dar cu temperaturi negative.

Un val de aer rece a cuprins România, astfel că temperaturile vor continua să fie scăzute, diminețile și nopțile devenind geroase.

Meteorologii anunță că temperaturile pot scădea până la -20 de grade în depresiunile din estul Transilvaniei și în regiunile extracarpatice. Ceva mai cald va fi în zona litoralului, acolo unde minimele se vor situa în jurul valorii de -7 grade.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În cursul zilei de duminică, precipitațiile vor fi slabe, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Vremea în București

Dacă sâmbătă temperaturile au scăzut considerabil, duminică se va face și mai frig în zona Capitalei. Astfel, meteorologii anunță o temperatură maximă de -6 grade în timpul zilei, iar noaptea, vremea va deveni geroasă, înregistrându-se o minimă de -12 grade.

Ziua, cerul va fi variabil și soarele își va face apariția, iar în timpul nopții cerul se va însenina și nu va mai ninge. 

Vremea în Brașov

O răcire accentuată a vremii va fi observată și la Brașov, astfel că în timpul zilei, maxima va fi de -9 grade. Pe Brașoveni în așteaptă o noapte geroasă, cu o minimă de -13 grade și un cer parţial spre predominant noros. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 16 ianuarie. Vreme deosebit de rece

Vremea în Iași

La Iași, în cursul zilei de duminică va ieși și soarele, însă vremea va fi în continuare deosebit de rece. În timpul zilei, maxima se va situa în jurul valorii de -4 grade, în timp ce noaptea, temperatura din termometre va coborî până la -10 grade.

Cerul va prezenta înnorări după lăsarea serii și pot să mai apară ninsori slabe.

Citeste si: Atenţie! Cod galben de ninsori şi vânt în opt judeţe din ţară! Care sunt zonele afectate