Prognoza meteo ANM pentru duminică, 20 septembrie. Temperaturi în scădere în toate regiunile țării

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 19 sep 2020, 14:30
Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea pe 20 septembrie
Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru duminică, 20 septembrie. Vremea va fi în general frumoasă, dar răcoroasă în toată țara.

Încă de vineri, temperaturile au început să scadă, astfel că un val de aer rece a cuprins toată România. În acest weekend, vremea s-a răcit, temperaturile ajungând la valorile obișnuite pentru data din calendar. 

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Pentru ziua de duminică, meteorologii anunță vreme frumoasă în aproape toată țara. Deși nu sunt șanse de precipitații, temperatura din termometre va scădea destul de mult comparativ cu săptămâna trecută. Chiar dacă se va face mai frig, valorile sunt obișnuite pentru jumătatea lunii septembrie.

Astfel, Administrația Națională de Meteorologie  anunță că toamna își intră treptat în drepturi, maximele din timpul zilei fiind cuprinse între 20 și 27 de grade, în timp ce minimele se vor situa în jurul valorii de 5-17 grade, cu valori mai mici în depresiuni.  Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. 

Vremea în București

În București, meteorologii anunță o zi de duminică cu mult soare, dar cu temperaturi mai scăzute compartiv cu zilele anterioare.

În timpul zilei se va înregistra o temperatură maximă de 24 de grade. După lăsarea serii, cerul va fi mai mult noros, iar temperatura din termometre va coborî până în jurul valorii de 10 grade.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 19 septembrie. Vreme frumoasă, dar rece în toată țara. Cât de mult scad temperaturile?

Vremea în Constanța

Ultima zi de weekend aduce vreme frumoasă și la malul mării. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că duminică va fi parțial însorit, iar temperatura maximă va fi de 22 de grade. În timpul nopții se va face mai frig, minima fiind de 18 grade, însă temperatura va fi mult mai ridicată decât în restul țării. Cerul va fi mai mult senin în noaptea de duminică spre luni, astfel că nu există șanse de precipitații.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 17 septembrie. În ce zone ale țării pot să apară ploi?

Vremea în Brașov

În zona Brașovului, meteorologii anunță o duminică cu mult soare și cu o temperatură maximă de 23 de grade. Spre seară se vor aduna norii, astfel că cerul va fi mai mult noros, iar minima se va situa în jurul valorii de 7 grade. 

Citeste si: A venit gerul. Unde s-au înregistrat minus 2,9 grade în această dimineață

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?