Prognoza meteo ANM pentru duminica, 22 august 2021: Temperaturile vor fi in crestere in partea de sud-vest a tarii! Ce se va intampla in restul teritoriului!

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 aug 2021, 17:38
Prognoza meteo duminica, 22 august 2021
Sursa: unsplash.com

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru duminica, 22 august 2021. Valorile termice vor fi usoara crestere in aproape toata tara!

Dupa cateva zile in care canicula s-a retras si si-au facut aparitia aversele in mare parte a tarii, valorile termice vor incepe sa creasca usor mai ales in zona de sud-vest a tarii, iar în celelalte regiuni se vor menţine placute la fel ca cele din intervalul anterior.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Potrivit ANM, duminica, 22 august 2021, temperaturile maxime se vor situa intre 24 şi 31 de grade, uşor mai ridicate de pana la 32-34 de grade, in sudul Olteniei şi al Banatului şi în sud-vestul Munteniei,

iar cele minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni şi 20-21 de grade pe litoral.

In a doua parte a zilei local in Carpaţii Orientali, in estul Carpatilor Meridionali şi in zonele subcarpatice aferente şi pe spaţii restranse în zonele mai joase de relief din Moldova vremea va fi instabila si va prezenta innorari temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial şi descarcari electrice.

In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare şi doar pe spaţii mici vor fi ploi slabe, mai ales in celelalte masive montane. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari izolate în zonele mai inalte de munte, pe litoral, iar noaptea in sudul Banatului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 20 august 2021: Cum va fi VREMEA înainte de weekend

Prognoza meteo ANM 22 august 2021: Vremea in Bucuresti

In Capitala, vremea va fi calduroasa, cu temperaturi placute, maxima se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi in jur de 17-18 grade, mai scazuta a periferie.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pana la moderat.

Prognoza meteo ANM 22 august 2021: Vremea in Brasov

La munte, vremea va fi frumoasă duminica. Temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 14 grade. Vantul va sufla slab pana la moderat. Cerul va fi partial innorat duminica. Săptămâna viitoare sunt anuntate averse în Brașov, iar spre sfarsitul săptămânii următoare ploile vor fi însoțite și de furtuni și descarcari electrice.

Prognoza meteo ANM 22 august 2021: Vremea in Constanta

Duminica, la malul marii se anunta vreme calda si frumoasa! Vor fi condiţii excelente de plaja: soare, briza placuta si pana la 27 de grade in aproape toate statiunile. Apa marii va avea în jur de 25 de grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 21 august 2021: Cum va fi vremea în weekend