Prognoza meteo ANM pentru duminică, 22 noiembrie. Vreme frumoasă, dar rece în toată țara

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 21 nov 2020, 14:00
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 22 noiembrie 2020
Sursa: unsplash

Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 22 noiembrie, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie. Iată cum va fi vremea în toată țara în ultima zi de weekend.

Dacă până acum am avut parte de o toamnă blândă, cu temperaturi ridicate și precipitații destul de slabe din punct de vedere cantitativ, vremea se schimbă radical. Deja au apărut primele ninsori în anumite regiuni, iar la nivelul întregii țări, vremea se va menține rece în următoarul interval de timp.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

După ce în cursul zilei de sâmbătă vremea a fost închisă, rece și în anumite zone chiar au fost precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, Administrația Națională de Meteorologie anunță că

temperaturile vor rămâne scăzute și duminică, 22 noiembrie, fiind chiar mai mici decât ar fi normal pentru data din calendar. Astfel, maximele se vor încadra între 0 și 9 grade, iar minime vor fi cuprinse între -10 și 0 grade.

Vântul va sufla slab și moderat, iar în regiunile montane, la altitudini mai mari, poate avea intensificări.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Avertizare meteo de ultimă oră! Încep ninsorile și lapovița

Vremea în București

Dacă în cursul zilei de sâmbătă atmosfera a fost închisă, pentru duminică, meteorologii anunță vreme frumoasă. Cerul va fi mai mult senin și soarele va străluci pe toată durată zilei. Chiar dacă norii vor dispărea, temperaturile se vor menține în continuare scăzute, astfel că, maxima din timpul zilei se va situa în jurul valorii de 6 grade, în timp ce minima va coborî până la -1 grad.

În timpul nopții, cerul va fi mai mult senin și nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Brașov

Vremea va fi frumoasă  la Brașov duminică. Meteorologii anunță că va fi predominant însorit pe tot parcursul zilei, temperatura maximă situându-se în jurul valorii de 5 grade. După lăsarea serii, cerul va deveni parțial spre predominant noros, iar temperatura minimă va fi de -4 grade.

Vremea în Iași

Meteorologii anunță o duminică însorită la Iași și fără precipitații, asta după ce zilele trecute vremea a fost urâtă. Astfel, temperatura maximă va urca până la 6 grade, în timp ce minima se va situa în jurul valorii de -2 grade. În timpul nopții, cerul va fi acoperit de nori, dar nu va ploua.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 19 noiembrie. Vremea continua sa se raceasca in aproape toata tara!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?