Prognoza meteo ANM pentru duminică, 25 aprilie 2021. Cum va fi vremea în ziua de Florii?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 iul 2022, 05:10
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru duminică, 25 aprilie 2021
Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru duminică, 25 aprilie 2021. Ce se întâmplă cu vremea la final de săptămână?

În săptămâna ce este pe cale să se încheie, vremea a fost destul de schimbătoare, astfel că după mai multe zile mohorâte, soarele și-a făcut apariția în mai multe regiuni ale țării, iar temperaturile au crescut. Pentru ziua de duminică, meteorologii anunță vreme în general frumoasă, dar temperaturi mai scăzute comparativ cu restul săptămânii.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că în zilele ce urmează, vremea se va răci în mai multe regiuni ale țării.

În cursul zilei de duminică vor fi zone unde soarele va străluci cu putere, dar și regiuni unde va ploua. Astfel, în partea de sud-est şi nord-vest a României, dar și în nord se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie, însoțite de descărcări electrice.

În Duminica Floriilor, temperaturile maxime se vor situa între 11 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în partea de sud-est a ţării.

Minime vor fi cuprinse între -1 și 9 grade. Dimineața și noaptea va mai fi ceață. Vântul va sufla slab și moderat, iar în zonele montane înalte mai poate prezenta intensificări de scurtă durată. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vremea în București

În Capitală, ziua de duminică aduce vreme frumoasă și temperaturi destul de ridicate.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că cerul va fi mai mult senin și soarele își va face simțită prezența, chiar dacă după prânz se vor mai strânge norii, dar șansele de ploaie vor fi reduse.  Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade. După lăsarea serii, cerul va rămâne în continuare mai mult senin, însă se va face mai frig, astfel că minima din termometre se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru vineri, 23 aprilie 2021. Revin ploile! Ce temperaturi vor fi

Vremea în Brașov

De Florii, vremea va fi în general frumoasă și la Brașov, meteorologii anunțând că va fi parțial însorit și că nu vor exista șanse de ploaie pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar vântul va sufla slab până la moderat.

În timpul nopții, cerul va fi parțial noros și temperatura va scădea, astfel că se va înregistra o minimă de 3 grade, pot să mai apară ploi, iar în zonele înalte sunt anunțate ninsori și lapoviță.

Vremea în Iași

Vremea va fi frumoasă și la Iași în cursul zilei de duminică, iar temperatura maximă va fi de 15 grade. După lăsarea serii, norii se vor strânge, iar minima va ajunge la 4 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 22 aprilie 2021. Vremea continuă să se încălzească! Ce temperaturi vor fi