Prognoza meteo ANM pentru duminică, 28 martie 2021. Vreme schimbătoare și temperaturi în creștere în toată țara

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 mar 2021, 14:00
ANM a anunțat prognoza meteo pentru ziua de duminică, 28 martie 2021
Sursa: unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru duminică, 28 martie 2021. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

Vremea a fost mohorâtă și rece în săptămâna ce este pe cale să se încheie și chiar dacă suntem la finalul lunii martie, în multe zone ale țării iarna s-a întors cu forțe proaspete. Pentru ziua de duminică, 28 martie 2021, meteorologii vin cu vești bune, cel puțin din punct de vedere termic. Temperaturile vor fi în creștere la nivelul întregii țări, însă vor mai apărea precipitații sub formă de ploaie.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că ziua de duminică va aduce temperaturi mai mari în majoritatea regiunilor țării, dar că nu vor dispărea precipitațiile, în special cele sub formă de ploaie. În cursul zilei de duminică, temperaturile maxime se vor situa între 6 și 18 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -5 și 5 grade.

Cele mai ridicate valori se vor înregistra în Lunca Dunării, în timp ce în Bucovina, în timpul zilei, temperatura maximă nu va trece de 6 grade. 

Meteorologii anunță că va ploua slab în centrul țării, dar și în zona de nord, însă precipitații mai pot să apară și în sud, însă izolat.

Vremea va fi schimbătoare duminică, dar caldă în partea sudică a țării.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște 2021

Vremea în București

În Capitală, ziua de duminică aduce vreme bună și mult mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Dacă ziua va începe cu soare și cer senin, după prânz pot să mai apară precipitații de scurtă durată.

Meteorologii anunță că temperatura maximă va atinge 18 grade în timpul zilei, în timp ce după lăsarea serii se va face ceva mai frig, minima coborând până la 5 grade.

Vremea în Brașov

Dacă zilele trecute vremea a fost în general frumoasă, meteorologii anunță un cer acoperit de nori și averse de scurtă durată pentru ziua de duminică.

Temperatura din timpul zilei va urca până la 11 grade, iar noaptea, minima se va situa în jurul valorii de 0 grade. Noaptea, cerul va fi acoperit de nori și pot să mai apară precipitații mixte.

Vremea în Timișoara

Meteorologii anunță vreme cu nori și soare pentru ziua de duminică la Timișoara și o temperatură maximă de 14 grade. Noaptea se va face mai frig, astfel că minima se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Cerul va fi parțial spre predominant noros, însă nu există șanse de precipitații.

Citeste si: Fenomen meteo neobișnuit în București. Meteorologii au emis o prognoză specială pentru zona Capitalei. Ce se va întâmpla cu vremea în orele următoare?