Prognoza meteo ANM pentru duminica, 4 iulie 2021. Vremea se mentine instabila si la finalul saptamanii!

Author: Ana Filip
Actualizat: 03 iul 2021, 18:24
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 4 iulie 2021
Sursa: unsplash.com

Administratia Naționala de Meteorologie (ANM) a anuntat prognoza pentru duminica, 4 iulie 2021. Iata unde va mai ploua si ce temperaturi se vor inregistra!

Dupa cateva zile in care au persistat ploile torentiale si furtunile puternice in mare parte a tarii, vremea se mai amelioreaza la final de saptamana, cand temperaturile vor mai creste, iar aversele isi vor face aparitia mai mult in partea a doua a zilei de duminica.

Prognoza meteo ANM duminica, 4 iulie 2021, pentru principalele regiuni ale tarii

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), vremea ca continua sa fie instabila si spre finalul saptamanii, cand cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales in a doua parte a zilei

de duminica si seara, cand se vor semnala din nou averse si descarcari electrice, pe alocuri in zonele de deal si de munte si pe arii mai mici in rest, cu o probabilitate mai mare in nord-vest, centru si sud-est.
Meteorologii anunta ca ploile vor avea in unele regiuni si caracter torential, iar in intervale scurte de timp, vor cadea cantitatiile de apa insemnate si vor si exista chiar si conditii de grindina.
Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari temporare ziua in regiunile estice si la munte, dar de scurtă durata si în timpul averselor. Temperaturile vor mai urca usor in comparatie cu ziua precedenta, astfel încât cele maxime se vor situa intre 23 si 32 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade Celsius.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: PROGNOZA METEO ANM pentru sambata, 3 iulie 2021. Meteorologii anunta ploi torentiale si temperaturi mai scazute in multe zone ale tarii!

Vremea in Bucuresti

In Bucuresti, duminica, 4 iulie 2021, sunt anuntate innorari trecatoare mai ales in a doua parte a zilei, cand vor exista conditii de averse slabe si de scurta durata. Vantul va sufla slab, iar temperatura maxima se va situa intre 28 si 30 grade Celsius si cea minima intre 15 si 17 grade Celsius.

Vremea in Constanta

Duminica, 4 iulie, in Constanta, vremea va fi instabila. Cerul va avea innorari accentuate si vor exista din nou conditii de ploi torentiale, descarcari electrice si chiar furtuni puternice. Temperatura maxima va ajunge pana la 26 grade Celsius, iar cea minima va fi de 19 grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru VINERI, 2 iulie 2021. Meteorologii anunta vreme instabila cu ploi torentiale si vijelii in aproape toata tara!

Vremea in Brasov

La munte, duminica, 4 iulie 2021, se vor semnala ploi cu caracter torential, descarcari electrice si chiar vijelii pe alocuri. Vantul va sufla cu putere pe crestele montane. Temperatura maxima va fi de 20 grade Celsius, iar cea minima va fi de 13 grade Celsius.