Prognoza meteo ANM pentru duminica, 8 august 2021: Romania, lovita de un nou val de canicula. Temperaturi ridicate si disconfort termic accentuat

Author: Ana Dinu
Revine canicula

Prognoza meteo ANM pentru duminica, 8 august 2021. Canicula loveste din nou tara noastra. Temperaturi peste medie si disconfort termic accentuat.

Meteorologii au anuntat ca vom scapa de temperaturile toride in luna august, insa furtunile violente vor lovi. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de duminica, 8 august. Se pare ca temperaturile toride nu ne dau pace nici in acest sfarsit de week-end. Canicula loveste din nou tara noastra, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Prognoza meteo ANM, 8 august, pentru principalele regiuni

Vremea se anunta schimbatoare in perioada urmatoare, iar meteorologii avertizeaza ca astfel de treceri, de la o extrema la alta vor aparea frecvent. Specialistii au precizat ca in luna august scapam de caldura sufocanta, dar ne vom confrunta cu furtuni violente.

"După furtuni, chiar dacă mai cresc temperaturile, aşa cum arată lucrurile acum se pare că nu vom mai avea un val de căldură foarte puternic.

Dar lucrurile se pot schimba foarte rapid, e bine să urmărim toate actualizările, chiar dacă, aşa cum arată acum informaţiile, luna august pare să fie destul de liniştită din punct de vedere al temperaturilor foarte ridicate.",
spune specialistul.

Duminica, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile vestice si sud-vestice va fi canicula si disconfort termic ridicat.

Cerul va fi variabil senin, cu innorari seara si noaptea in vestul teritoriului unde va creste posibilitatea de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in zona montana inalta.

Citeste si: Avertizări COD PORTOCALIU de FURTUNI în aproape toată țara. Ploi torențiale, grindină și vijelii puternice

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

In ultima zi de week-end, temperaturile maxime se vor incadra intre 29 si 26 de grade, iar cele minime intre 7 si 8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 24 si 25 de grade in Dealurile de Vest.

Spre dimineata, in special in zonele depresionare, izolat se va forma ceata

Cum va fi vremea in Capitala

Potrivit informatiilor emise de ANM, in Bucuresti, vremea va fi caniculara, cu temperaturi in crestere usoara.

Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi cuprinsa intre 33 si 34 de grade, iar cea minima de 19 si 20 de grade, mai coborata in zona periurbana.

Citeste si: ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ: Cod Galben de vijelii și grindină. Județele vizate

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.