Prognoza meteo ANM pentru joi, 10 septembrie 2020: vremea se schimba, temperaturile scad in toata tara

Author: Luiza Stama
Actualizat: 09 sep 2020, 15:00
prognoza meteo 10 septembrie

Toamna si-a intrat in drepturi, iar prognoza meteo confirma acest lucru. Specialistii de la ANM anunta ca vremea se raceste, iar temperaturile scad in majoritatea teritoriilor.

Desi calendaristic suntem deja in toamna, vremea s-a mentinut calda pentru aceasta perioada si am avut zile cu temperaturi de vara de care ne-am bucurat cu siguranta. Vremea se schimba insa, iar temperaturile scad usor, in majoritatea regiunilor din tara.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Vremea se mentine calda in regiunea moldovei, cu cer variabil si temperaturi cuprinse intre 26 si 32 de grade.

Minimele se situeaza intre 12 si 17 grade Celsius.

In Transilvania vremea este putin mai rece, insa placuta si frumoasa pentru aceasta perioada, cu cer variabil si temperaturi maxime intre 24 si 28 de grade. Minimele zilei se vor situa intre 6 si 14 grade Celsius.

In Banat vom avea o zi calda, cu 27-30 de grade in termometre si cu minime cuprinse intre 9 si 15 grade.

Cerul va fi partial acoperit, insa vremea se mentine frumoasa.

In Oltenia vara inca isi face simtita prezenta, iar maxima zilei va atinge 32 de grade Celsius. Cerul este variabil, iar minima zilei nu va cobora sub 10 grade.

Si in Muntenia vremea ramane calda pentru aceasta perioada, cu o maxima a zilei de 32 de grade si cu un cer insorit.

Minima zilei se va situa undeva intre 12 si 16 grade Celsius.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

In Dobrogea cerul este senin si insorit, maxima zilei variaza intre 24 si 29 de grade, ideal pentru plimbarile turistilor care inca se afla pe litoral. Minima nu va cobora sub 14 grade.

Vremea in Bucuresti

In Capitala avem cer variabil, mai mult senin si o temperatura maxima de 31 de grade Celsius. Minima zilei va fi in jurul valorii de 16 grade, iar vantul va fi slab.

Vremea in Constanta

La Constanta cerul este mai mult senin, iar vremea este frumoasa. Temperatura maxima va atinge 25 de grade, iar minima nu va cobora sub 18 grade Celsius.

Vremea in Sibiu

Si la Sibiu vremea este frumoasa, iar specialistii anunta temperaturi de pana la 26 de grade, cu cer mai mult senin. Minima zilei va fi in jurul valorii de 11 grade, iar vantul nu-si va face simtita prezenta.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 septembrie: vremea va fi frumoasa pentru aceasta perioada

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru luni, 7 septembrie 2020. Meteorologii anunta temperaturi de vara la inceput de septembrie!

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?