Prognoza meteo ANM pentru joi, 15 octombrie. Vreme frumoasă și temperaturi în creștere

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 14 oct 2020, 14:00
ANM a anunțat cum va fi vremea pe 15 octombrie
Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru joi, 15 octombrie. Temperaturile sunt în creștere și vremea va fi în general frumoasă.

Ziua de joi aduce vreme frumoasă în majoritatea regiunilor țării, astfel că șansele de precipitații vor fi scăzute în orele ce urmează și doar pe arii restrânse pot să mai apară ploi. În plus, temperaturile vor fi mai ridicate comparativ cu cele înregistrate în cursul zilei de miercuri.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme frumoasă și mai caldă pentru ziua de joi, 15 octombrie, în timpul zilei. Dacă până acum temperaturile au scăzut destul de mult, ajungând chiar să fie mai mici decât ar fi normal pentru data din calendar,  în cursul zilei de joi, vremea se va încălzi ușor. Deși soarele își va face simțită prezența în mai toate regiunile, în zonele montane pot să mai apară precipitații, iar după lăsarea serii, temperaturile vor fi scăzute la nivelul întregii țări.

Vremea în București

Pentru ziua de joi, meteorologii anunță vreme frumoasă în zona Capitalei și doar dimineața și noaptea pot să mai fie condiții de ceață. Temperaturile sunt în creștere, comparativ cu zilele precedente, cerul va fi mai mult senin, iar soarele va străluci pe toată durata zilei. Joi, temperatura maximă poate atinge valoarea de 21 de grade, iar noaptea, minima din termometre va coborî până la 10 grade, cerul fiind mai mult noros pe timpul nopții.

Vremea în Iași

Și în Iași se face mai cald în cursul zilei de joi, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade. Meteorologii anunță că cerul va fi mai mult senin și că va fi parțial însorit. Noaptea, temperatura minimă va fi de 12 grade și nu sunt șanse de precipitații, cerul fiind în continuare senin.

Vremea în Brașov

În regiunile montane, meteorologii anunță vreme frumoasă joi, cu soare și cu o temperatură maximă de 18 grade. Cu toate acestea, vremea se va strica în timpul nopții, atunci când pot să apară precipitații sub formă de ploaie. Temperaturile vor scădea, astfel că, după lăsarea serii, minima se va situa în jurul valorii de 8 grade.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.