Prognoza meteo ANM pentru joi, 17 septembrie. În ce zone ale țării pot să apară ploi?

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 16 sep 2020, 14:00
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 17 septembrie
Sursa: PixaBay

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru ziua de joi, 17 septembrie. Dacă în anumite zone vremea va fi în continuare frumoasă, vor exista și regiuni în care ploile își vor face apariția.

După mai multe zile cu vreme frumoasă, cer senin și mult soare, toamna pare că vrea să își intre, treptat, în drepturi. Astfel, în anumite zone ale țării pot să apară precipitații sub formă de ploaie, dar cu toate acestea, temperaturile se vor menține în continuare la valori ridicate.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea va fi predominant frumoasă, dar în regiunile nordice, nord-estice, dar și în zonele montane pot să apară înnorări temporare și chiar ploi de

scurtă durată, însoțite și de descărcări electrice. Deși precipitațiile își vor face simțită prezența în anumite regiuni, temperaturile vor rămâne în continuare ridicate în cursul zilei de joi, în special în zonele de câmpie. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 32 de grade, în timp ce cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, înregistrându-se valori mai coborâte în zonele depresionare.

Vremea în București

În cursul zilei de joi, în Capitală, vremea va fi în general frumoasă. Meteorologii anunță că în cursul dimineții pot să apară nori joși sau ceață, însă ulterior, cerul va deveni variabil, spre senin. Pe tot parcusul zilei de joi, vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, în ușoară scădere față de ziua anterioară. Temperatura minimă în București va fi de 15-16 grade. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru duminica, 13 septembrie: vremea ne face surprize. Ce temperaturi vom avea

Vremea în Constanța

Ziua de joi aduce o vreme cu nori și soare la malul mării. Cu toate acestea, temperatura va fi destul de ridicată, meteorologii anunțând o maximă de 26 de grade. În timpul nopții, cerul va rămâne senin, iar temperatura minimă va coborî până în jurul valorii de

18 grade. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sambata, 12 septembrie: vremea se mentine calda pentru aceasta perioda. Ce temperaturi vom avea

Vremea în Brașov

Și la Brașov va fi timp frumos în cursul zilei de joi. Administrația Națională de Meteorologie anunță vreme cu soare și nori și o temperatură maximă de 27 de grade. După lăsarea serii, cerul va fi mai mult noros, iar temperatura va scădea destul de mult, înregistrându-se o minimă de 10 grade.

Citeste si: Un val de aer rece lovește România. Unde se va înregistra ZERO grade

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?