Prognoza meteo ANM pentru joi, 19 noiembrie. Vremea continua sa se raceasca in aproape toata tara!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 nov 2020, 16:02
Meteorologii au emis prognoza meteo pentru miercuri, 19 noiembrie 2020. Iata ce schimbari sunt anuntate.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru ziua de joi, 19 noiembrie. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

Daca săptămâna trecuta vremea a fost inca destul de blanda pentru perioada in care ne aflam, meteorologii anunță o zi de joi cu vreme rece, inchisa si chiar ploi slabe in mare parte a tarii, dar si cu ceata densa in regiunile joase de relief.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, in ziua de joi, 19 noiembrie, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar mai accentuate ziua în sudul țării, iar noaptea în vest și nord, unde izolat vor fi ploi slabe sau burniță.

În Carpații Meridionali, trecător, vor mai fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și, local și temporar, în Banat, Moldova și Dobrogea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5-6 grade în depresiuni și 12-13 grade în vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 şi 5 grade. Mai ales dimineața și noaptea, local, în zonele joase de relief, se va semnala ceață.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vremea în București

In capitala, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

Dimineața și, posibil, noaptea, se va semnala ceață.

Vremea în Brașov

La munte, cerul va fi preponderent noros, temperatura maximă atingând pragul de 8 de grade Celsius, iar temperatura minimă de 2 grad Celsius.

Vremea în Iași

Ploile se opresc, insa cerul va continua sa fie acoperit de nori pe durata intregii zile. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, în timp ce minima anunțată de meteorologi nu va depăși 4 grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru marți, 17 noiembrie. Ploi slabe in multe zone din tara si lapovita in regiunile montane!

Citeste si: Prognoza meteo 16 noiembrie 2020: Iarna isi intra in drepturi in toata tara!

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?