Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 septembrie. Vremea, în continuare foarte caldă!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 sep 2020, 17:58
Temperaturile vor fi mari și joi

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat vremea pentru ziua de joi, 24 septembrie 2020. Vremea se va menține caldă.

Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale pentru această perioadă. Vremea va fi senină în majoritatea zonelor și joi.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice, în special în prima parte a zilei, la munte, în nord-vest și pe arii restrânse în alte zone, îndeosebi în centrul țării.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Temperaturile maxime se vor situa joi, 24 septembrie 2020, între 24 și 29 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării.

Temperaturile minime se vor încadra între 9 și 19 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni.

Vor fi și zone în care va ploua torențial, cantitățile de apă urmând să fie, izolat, însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vremea în București

Vremea în București se va menține deosebit de caldă, temperatura maximă urmând să atingă 30 de grade Celsius! Vremea a fost caldă și miercuri, 23 septembrie, când maxima a atins 27 de grade. Minima va fi de 16 grade Celsius pe timpul nopții, așadar va fi o noapte senină în Capitală.

Vântul va sufla foarte slab, atât în timpul zilei, cât și pe timpul nopții.

Vremea în Constanța

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă și în Constanța.

Cerul va fi senin, maxima va atinge 26 de grade, iar minima va fi foarte ridicată pentru această perioadă, de 18 grade Celsius.

Vremea în Brașov

În Brașov va ploua torențial joi, 24 septembrie. Vor fi averse și descărcări electrice, iar maxima va fi de 23 de grade Celsius.

Vântul va sufla slab, iar minima va fi de 11 grade Celsius. Aversele sunt posibile și pe timp de noapte.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?