Prognoza meteo ANM pentru joi, 25 februarie 2021. Ceața continuă să facă probleme, dar vremea rămâne caldă pentru data din calendar

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 feb 2021, 14:00
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 25 februarie 2021
Sursa: PixaBay

Prognoza meteo pentru joi, 25 februarie 2021, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). În ce zone va fi ceață densă și ce temperaturi se vor înregistra?

Încă de la începutul acestei săptămâni ceața densă a reprezentat o problemă în majoritatea regiunilor țării, lucru care se va întâmpla și în cursul zilei de joi, 25 februarie 2021. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Nu scăpăm de ceață nici în cursul zilei de joi, 25 februarie 2021, potrivit informațiilor venite din partea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). În special dimineața și seara, ceața densă va duce la scăderea vizibilității, atmosfera fiind una închisă.

Cu toate acestea, norii se vor risipi în majoritatea regiunilor în jurul prânzului, astfel că soarele își va face simțită prezența, iar temperatura din termometre va urca destul de mult, vremea devenind mai caldă decât ar fi normal pentru sfârșitul lunii februarie.

Vântul va sufla slab până la moderat, iar în ceea ce privește apariția precipitațiilor, meteorologii au anunțat că sunt șanse slabe de ploaie în orele ce urmează, astfel că vremea va fi în general frumoasă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vremea în București

La București, ceața va pune din nou probleme în dimineața zilei de joi, 25 februarie 2021. În fiecare zi a săptămânii cerul a fost acoperit de nori, iar meteorologii anunță că și joi vor fi nori joși și ceață. Cu toate acestea, temperatura va fi destul de ridicată comparativ cu ziua precedentă, astfel că maxima va ajunge până la 15 grade.

În timpul nopții, norii se vor risipi, iar cerul va fi mai mult senin, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade. 

Vremea în Brașov

În cursul dimineții de joi, la Brașov cerul va fi acoperit de nori și va fi ceață, însă pe parcursul zilei vremea va fi în general frumoasă și sunt șanse ca soarele să își facă apariția.

Temperatura va fi mai ridicată decât ar fi normal pentru data din calendar, astfel că maxima va ajunge până la 14 grade. După lăsarea serii, cerul va fi senin, iar temperatura minimă va coborî până la 2 grade.

Citeste si: Prognoza meteo pentru luna martie 2021! Luna Mărțisorului va aduce vreme schimbătoare

Vremea în Timișoara

Dacă la București și Brașov sunt șanse să zărim soarele după prânz, la Timișoara, cerul va rămâne acoperit de nori întreaga zi, va fi ceață, iar atmosfera va fi închisă. În ceea ce privește temperatura maximă, aceasta nu va depăși 13 grade, în timp ce minima va fi de 3 grade. Noaptea, norii vor dispărea, cerul va fi senin și nu vor exista șanse de precipitații.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște 2021